Junx Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam. Gra ktoś z forum? Ja zacząłem grać drugą postacią (Witch po raz drugi). Pierwszy build pod Full firestorm mi nie wyszedł, teraz gram drugi raz i gram "swój" build teraz bo myślę, że tym razem mi wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 @Junx ja skończyłem PoE na mercilessie grając duelistem pod cyclone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 @Mnieciu Napisz mi po chłopsku bo ja z poe przeprosiłem się po dwóch latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 3 razy na tej samej postaci przeszedłem na najwyższym poziomie trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Znasz sir trochę na Poe? Jak tak to możesz mi troszkę lub do kogo się odezwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Na poe znam się słabo. Trochę co pograłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ok, dzięki za chęci. Stryjek Youtub mi pomoże ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Grałem, Rangerem i Dualistą, przeszedłem nimi tylko Normalny poziom trudności. Być może i przeszedłbym i drugi, lub spróbował swych sił z Witch, ale dałem sobie spokój. Trochę dziwna jest sytuacja, w której do stworzenia builda którym da się przejść wszystkie poziomy trudności, konieczne jest wędrowanie do drzewek umiejętności innych klas. Jeśli pakuje się tylko w okolicy swojej klasy no to Normal ew. 2 poziom najwyżej a to i tak przy dobrym sprzęcie i klejnotach umiejętności. Na jakieś 2-4tyg przed ostatnią wielką aktualizacją (gdzie dodali Breach) porzuciłem grę. Najpierw dla Grim Dawn potem mody do Diablo1 (Belzebub i The Hell). Co jakiś czas myślę o powrocie... Trochę pomogło mi to drzewko https://github.com/EmmittJ/PoESkillTree/releases/ gdzie można na spokojnie planować bez obawy o wykop za afk albo zerwane połączenie (nasze lub serwera). Edytowane 26 Grudnia 2016 przez ZapomnialemLoginu gramatyka i mniejsze poprawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 A ja pograłem już na nowej wiedźmie ze 40 minut i mam już 7 lvl, postać też już nawet daje radę. Ogólne mam dwa gemy na chaos i po jednym lodu i ognia. Do tego 3 złote przedmioty i idzie lepiej jak tamtą bo wiem już co do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi