czernobyl10 1,279 Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 http://live.cnews.ru/forum/index.php?showtopic=68392 w zakładce:Некоторые правки от форумчан: i jeszcze jedno " zainstalować patch 1.0005 PL" w sposobie instalacji a na tej samej stronie rosyjskiej:"S.T.A.L.K.E.R. SoC 1.006 (лицензия)". Gdzie pomyłka? Quote Link to post Share on other sites
kobal 2,076 Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Nigdzie, można grać na tym i na tym.Ale u nas stabilniej chodzi na 1.,005. Quote Link to post Share on other sites
WeteranMonolit 1 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Tak sobie czytam... Bagna, Jupiter, czyżby tu też były lokacje z nowszych Stalkerów? I czy jest tu też syndrom długiego wczytywania? :P Quote Link to post Share on other sites
kobal 2,076 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Są tu lokacje z Zewu Prypeci i z Czystego Nieba. Ale nie spodziewaj się kwiatków. Nie wyglądają najpiękniej. Nie w tym siła tego moda. A wczytuje się tyle ile musi.U jednych szybciej, u innych dłużej. Quote Link to post Share on other sites
WeteranMonolit 1 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Chodziło mi o takie przeginanie pały, jakie było z Solą. Quote Link to post Share on other sites
Wójek Jar 5 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Poda ktoś nowego linka do pobrania moda? Pół internetu przegrzebałem i nic :/ 1 Quote Link to post Share on other sites
Darkus 28 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 @Wójek Jar lepiej weś ściągnij Lost World Troops of Doom bo zawiera to co Reqitalplus więcej zadań i dużo mniej błędów i wiele więcej. Quote Link to post Share on other sites
Wójek Jar 5 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Mam pytanko, wiecie moze jak sie wydostac z prypeci? Gdy ide na radar to od razu gine od muzgozweglacza :/ A innej drogi znalezc nie moge. EDIT Yurek 07.02.13 Chłopie teraz to mnie rozwaliłeś.... Język polski ma takie wspaniałe literki jak: ż, ę, ć, ź i mnóstwo innych z ogonkami, kreskami i kropkami, których naprawdę warto używać, jak się coś pisze... Poza tym nazwy własne (Prypeć, Mózgozwęglacz) piszemy w języku polskim z WIELKIEJ litery. No a ten "MUZG", to już mnie skasował do reszty... Tym razem nawet nie będę nawet poprawiał Twojego posta. Zostawię go tak jak jest. Ale jak następnym razem napiszesz coś tak niechlujnie, to OSOBIŚCIE USUNĘ TWÓJ POST i będę to robił za każdym razem dopóki nie napiszesz poprawnie - po polsku. 1 Quote Link to post Share on other sites
Yurek 676 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Tu masz mapy przejść: http://yadi.sk/d/bWdOb85p2Itzp Quote Link to post Share on other sites
Agrael 4,139 Posted October 17, 2020 Report Share Posted October 17, 2020 Linki do moda zostały uzupełnione. Dodałem również spolszczenie do naszej pobieralni, bo był tylko jeden aktywny link z nim do Yandexa. Mam nadzieję, że sposób instalacji również się zgadza. W dziale Requital znajdowały się aż 4 różne wstawki z linkami oraz sposobem instalacji, a więc ciężko było to wszystko ogarnąć. Trzy z nich zostały ukryte, a ta poprawiona i uzupełniona. Wcześniej mieliśmy także podforum Galeria LWR. Jej zawartość postanowiłem przenieść ( były tam 4 tematy, ale nie kasowałem ich ze względu na szacunek do autorów ) do Dyskusji Ogólnej, ponieważ wszystkie screeny były już od dawna nieaktywne a samo podfurum zapomniane. Wygląda na to, że udało się uporządkować dział z LWR. 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Dr_Sztychowka 228 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Witam. Mam lekki problem z instalacją. Chodzi o coś takiego, sam nie wiem jak to nazwać, jakiś język dziwny. Spoiler To na lewo to wiem, to gdzie ma się zainstalować, lecz nie jestem pewny o co chodzi, czy mam zaznaczyć gdzie mam plik z stalkerem, czy to repack ale chyba nie repack. Lecz to na prawo, sam nie wiem, ktoś może powie mi co to jest? Nie chcę żadnego szajsu zainstalować :p Quote Link to post Share on other sites
tom3kb 9,410 Posted March 17 Report Share Posted March 17 @Dr_Sztychowka ja to bym sobie na pulpicie zrobił jakiś folder i tam zainstalował tego moda. Będziesz widział co jest i potem sobie przeniesiesz tylko co potrzeba do folderu Stalkera, gamedata i ewentualnie bin. Nie wiem czy to drugie okienko to czy nie pyta czy dodać skróty do moda do Menu Start? Quote Link to post Share on other sites
Dr_Sztychowka 228 Posted March 17 Report Share Posted March 17 @tom3kbTak bym zrobił, niekiedy jak chcę zmienić na tym drugim okienku lokalizacje, to nie mogę nigdzie indziej niż program files na dysku c, także dziwna sprawa :/ Quote Link to post Share on other sites
tom3kb 9,410 Posted March 17 Report Share Posted March 17 @Dr_Sztychowka no to W programfilesach też zrób jakiś folder i potem z niego przerzucisz. Quote Link to post Share on other sites
Dr_Sztychowka 228 Posted March 17 Report Share Posted March 17 @tom3kb Dobry pomysł, tylko że jeszcze dziwniejsza sytuacja, nie wiem który to folder jest, pisze "programy", sprawdziłem wszystkie moje foldery na każdym dysku, które mają w nazwie "programy" i nie znalazłem, dziwna sytuacja. A jak próbuję sam napisać ścieżkę, to jakiś błąd wyskakuje pod tytułem ": ? / ; [" Spoiler Quote Link to post Share on other sites
tom3kb 9,410 Posted March 17 Report Share Posted March 17 Bo w nazwie nie może być żadnych :? Itp znaków. Weź np na dysku c, w tych programach zrób sobie folder Requial i potem w tym instalatorze go wybierz, tylko wykasuj te krzaczki, żeby już dalej nie robił żadnych podfolderów bo kij wie co w nich są za znaki. 1 Quote Link to post Share on other sites
Dr_Sztychowka 228 Posted March 17 Report Share Posted March 17 (edited) @tom3kbZrobiłem tak, ale folder się nie chce pokazać, tylko pokazują się niektóre foldery typu Dead air, Stalkersoup itd. Dawno temu już Stalkersoup odinstalowałem, ale pokazuje się że to dalej jest, nie chce mi się dalej w tym gdybać, instaluje do stalkersoup i zobaczę co się stanie Edit: Gro i bucy, radio hucy jak to mój ojciec mawiał. Gra się odpaliła, dobrze zianstalowała, zaraz fixa i spolszczenie wgram Dzięki za pomoc Edited March 17 by Dr_Sztychowka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts