malakas Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Znalazłem kilka ciekawych fotek z nowych miejsc do zwiedzania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ależ to są fotki z "Korpusu Pokoju"! Ten poziom pojawił się już w Tajnych Ścieżkach 2. Jak na nową lokację robioną od zera jest bardzo klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Kto nie grał niech nie ogląda, ten filmik to jeden wielki SPOILER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Tak to ten sam Korpus Pokoju choć lokacja w modzie będzie się nazywać inaczej. Postaram się poszukać fotek z innych lokacji i będę wklejał do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Kurna...spolszczenia mi się chce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Niezły widok i to jest LWR. Szkoda że nie można go pobrać z hota bo archiwum nie daje się scalić i wypakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Kolejna lokacja LWR..Zaton. Zapomniałem zrobić fotki na lokacji ..Ujęcie wody, ale postaram się nadrobić w drodze powrotnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Mam pytanie ten mod jest po Polsku wiem że mogę dostać warana lub coś takiego ,ale musiałem zapytać. Edit Jest w wersji spakowanej czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 LWR w tej postaci jaka aktualnie jest na forum jest praktycznie niegrywalny.Odpuść sobie jeszcze z tydzień albo dwa. Będzie smakował o wiele lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 [...] z tydzień albo dwa. There is something strange I presume... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam. Do podstawowego moda trzeba dodać nowy patch (wersja 6.7 linki do pobrania na stronch amk-team.ru lub ap-pro.ru)i można gonić po Predbanniku (na innych lokacjach jeszcze nie byłem). Mod jest popularny na podanych wcześniej stronach i forum na jego temat jest dosyć obszerne.Na lato tego roku (wg. informacji z ap-pro.ru) jest zapowiedziana kontynuacja LWR (Lost World Trops Of Doom). Ma to być dodatek z uzupełnieniem scenariusza i kwestów. Gram w LWR od paru dni i wychodzi na to że patch 6.7 zastępuje poprzednie patche i fiksy. Faktem jest że niektórych dialogów trzeba się domyślać ale mod wygląda na stabilny. Ja nie miałem narazie żadnych wylotów na pulpit ale trafiły się dwa całkowite zwisy systemu (nasz ukochany i niezastąpiony XR_3DA ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 O tym patchu to wiadomo już od dawna że jest kumulatywny, ale ta gra zostanie tak zoptymalizowana pod polską podstawkę że będzie praktycznie działać bezbłędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Kolega apophis sygnalizował nowości w temacie moda więc postanowiłem poszukać i znalazłem kilka nowych info o modzie LWR... Wygląda na to, że będziemy mieli dodatek pod tytułem...Lost World Reqital – Trops of Doom. Po przerwie związanej z problemami w nauce autorzy wznowili prace nad dodatkiem. Termin ukończenia prac będzie podany w tym miesiącu... Dodatek wzbogaci fabułę o 55 nowych kwestów, więc całkiem sporo. W tej chwili trwają prace nad szlifowaniem skryptów, teksturami i kalibracją broni... W wywiadzie udzielonym przez szefa ekipy robiącej tego moda padło stwierdzenie, że nie jest to koniec serii LOST WORLD i będą robione kolejne dopełnienia. Planowane są zmiany pierwotnych lokacji i dalsza rozbudowa fabuły. Info po rosyjsku o postępie prac... Совсем недавно нам удалось узнать новые подробности о сюжетном аддоне к моду Lost World Reqital – Trops of Doom. Ирбис сообщил, что с выходом LWR мода, и началом его поддержки, выявились множественные мелкие косяки и одиночные вылеты, из-за незаметных вначале вещей, которые весьма нередко портили общее впечатление от мода. Поэтому было принято решение приостановить работу над аддоном, причиной этому так же стали и проблемы с учёбой. Однако, несколько недель назад, работа все-таки была продолжена. К сожалению, ранее оговоренный срок выхода аддона не удалось подтвердить, а новая дата не будет называться еще месяц. В данный момент идет шлифовка скриптовых систем, текстур, мелких деталей, а так же калибровки оружия. Параллельно идет запись текста сюжета состоящего предварительно из 55 новых квестов. Так же, после длительных раздумий, было решено вести разработку и техпомощь в «закрытом виде», ибо авторам не слишком приятно выслушивать откровенное нытье со стороны не особо умных фанатов. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Bardzo ciekawie się zapowiada, tylko żeby był dopracowany pod względem technicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 LWR bardzo ładni działał praktycznie nie miałem crashy, czekam z niecierpliwością ponieważ mod przypadł mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Nom mi też ...jeżeli wypełnią te 16 nowych lokacji kwestami to będzie w co pogiercać... W LWR..byłem na Zbiorniku Wodnym i wybiłem wszystkie mutanty na lokacji...ostra jazda..:D..dużo, ale słabe. Lepiej bylo przy wejściu w Okolice Jupitera...6 pijawek i stado snorków..to już godny przeciwnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam. Widzę że temat LWR nabiera rozpędu i coraz więcej ludzi ostrzy sobie na tem mod zęby. I fajnie bo jest on wart zainteresowania i (czego sobie i wszystkim miłośnikom STALKERA życzę) spolszczenia. Jest zdecydowanie bardziej stabilny niż NS chociaż na rosyjskich forach ludziska raportują drobne błędy i wyloty. Róbta ludzie tłok wokół LWR bo może zacna ekipa polonizacyjna weźmie się za tego moda. Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Czarnobyl to mniej więcej ten sam mod tylko ciągle rozwijany..autorzy zmieniają tytuł każdej przeróbki i wychodzi zamieszanie...to tak jak czwarta odsłona Lost World... Należy skupić się na nowszych wersjach modów są bardziej dopracowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacTavish Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witajcie koledzy! pamiętacie mnie jeszcze? zgłaszam się pierwszy do testowania tego moda ! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 MacTavish...autor modyfikacji podaje termin końca prac jak koniec lipca i początek sierpnia więc niedługo będziesz miał okazję po raz kolejny spróbować swoich sił. Kolejne dwie dobre wiadomości... bo może zacna ekipa polonizacyjna weźmie się za tego moda. Czekam z niecierpliwością. ...i chyba się doczekasz..ekipa podjęła decyzję o spolszczeniu wersji 6.7 i testy wersji beta spolszczenia są w toku..:) Druga wiadomość jest na razie po rosyjsku i dotyczy dopełnienia moda ...może ktoś przetłumaczy.:) ...w linku pełny wywiad z autorami nowej odsłony moda LWR...Trops of Doom. http://stalker.by/news/3625-lost-world-trops-of-doom-intervyu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam. Screen z polskim menu napawa radością. Zauważyłem że polonizacja jest oparta na patchu 1.0005 a twórcy oparli moda na patchu 1.0006. Czy to oznacza że ekipa dopatrzyła sie błędów w modzie? Pewnie jak zwykle czas pokaże. Ja sobie biegam po lokacji nazwanej "Garbage_old" i podoba mi ten mod coraz bardziej. Wreszcie pojawiły się artefakty w większej ilości. Mutanty są faktycznie słabe ale potrafią przytłoczyć ilością. MAM JUŻ GROZĘ I 30 PESTEK !!! Ale właśnie wyczerpał się akumulator w detektorze anomalii a kiosku RUCHU to tu nima. Pzdrowienia dla POLONIZATORÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Patch 1.005 jest zalecany przez twórców LWR , na 1.006 można grać ale są możliwe wyloty. 1.004 w ogóle nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Screen z polskim menu napawa radością. Mod na pewno wart był tłumaczenia zwłaszcza, że wyjdą kolejne uzupełnienia. Chłopaki zaczęli prace już dawno temu i spolszczenie jest gotowe wymaga tylko drobnych poprawek tekstu. Gra oparta jest jak pisał Kobal na patchu 1.005. Ale właśnie wyczerpał się akumulator w detektorze anomalii, a kiosku RUCHU to tu nima Baterie ma Liczykupa w wiosce jedyne 3000 rub...oczywiście na startowej lokacji.:D...wszystkie pytania będziemy kierować do działu problemy, tutaj tylko nowości z moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Byłem dziś na lokacji ..Ujęcie wody...i zrobiłem kolejne fotki... Mutanty są sprytne..gdy zobaczy Cię jeden zaraz pojawia się reszta stada i albo znajdziesz coś wysoko, albo jesteś trup..:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Super to wszystko wygląda, lokacji jest pełno ale czy są one zapełnione ? Na przykład taki Zaton czy Jupiter, można tam spotkać stalkerów jakiś ? ugrupowania ? czy raczej twórcy moda dodali lokacje ale nie postarali się już o różne zadania tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi