Anton Gorodecki Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 W miejscu przejścia na wskazanym przez @kondotiera punkcie będzie teraz CEA. Dlaczego nie CEA-1? Ponieważ to CEA-1 jest również w miejscu przejścia z Generatorów na CEA-2 i w ten sposób przynajmniej częściowo będzie się zgadzało. @m4emka mam tylko jedno pytanie: czy znalazłeś te artefakty czy je zespałnowałeś? Pytam dlatego ponieważ w spałnerze jest ok. 7 artefaktów i kilkunastu przedmiotów fabularnych nie występujących w CoC-u (jest to pozostałość po fabule Zewu Prypeci), których gracz nigdy nie znajdzie. Jeśli je jednak znalazłeś ich nazwy i opisy zostaną oczywiście przetłumaczone. @Ranger801 dzięki piękne za polskie audio dołączę je do finalnej wersji polonizacji. Co dziwne w pliku st_dialogs_warlab jest ta rozmowa, ale twórcy moda postanowili uraczyć nas samym audio, ponieważ jak już wiecie tekst przedstawiciela Świadomości-Z się nie wyświetla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Póki jeszcze jest możliwość, to można dodać polski plik dźwiękowy, z tymi komunikatami Powinności w Barze. Od rana bawię się inaczej, zaczynając grę na Zatonie i kiedy dotarłem do Baru, uderzył mnie angielski po uszach. Gra którą prowadzę, całkiem ciekawa. Muszę z Zatonu przez całą mapę dostać się na Bagna, aby wziąć naprowadzenia od Doktora i wtedy znowu wracać na górę mapy. Celowo ominąłem Jantar i Agroprom, aby się nie powtarzać. W nagrodę, mod obdarzył mnie Egzoszkieletem Najemników, masą dobrej broni i kupą amunicji do niej. I takimi klimatami. I na koniec, mały błądzik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4emka Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 @Anton Gorodeckiarty zostały zespałnowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Powinno być jakiegoś kolesia ew: zastrzelił kolesia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 @kondotier ujednoliciłem i poprawiłem. @m4emka rozumiem. Więc jest tak jak napisałem wcześniej z tymi przedmiotami. Dziękuje za info. @anatol Dziękuje. Poprawiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wydaje mi się,że "tego hełmu" jest zbędne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Oczywiście. Poprawione --- @blablabla dziękuje za info, @gawron za spostrzegawczość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Koszty ulepszeń są generowane przez skrypt/ustawione przez autorów moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi