Beerus Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam, otóż mam problem następujący. Dotarłem do Jantaru i musze pogadać z Sacharowem, tyle że ta tępa ***** nie chce ze mną gadać, nie ma nawet opcji porozmawiaj. Dziad albo mnie totalnie ignoruje i stoi na drugim końcu pomieszczenia albo podchodzi do mnie ale stoi zbyt daleko by móc z nim pogadać. Nie pomaga robienie sejva i wczytywanie, wczytywanie autosejwa z pierwszego wejścia na mape ani wychodzenie z lokacji i powrót. Taka sytuacja całkowicie uniemożliwia grę i blokuje główny wątek. Przez to dalsza gra nie ma sensu. jest może jakiś sposób by to naprawić? Albo chociaż coś na wydłużenie zasięgu Naznaczonego lub przeniknięcie przez ściane by móc z tym ramolem pogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Albo rozpocznij nową grę, albo tutaj zobacz: Może pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Poradnik jakiś lewy bo nigdzie nie ma tego pliku co już tam stwierdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Poniżej masz ten plik "inventory_sect.ltx" Wrzuć go do gamedata / config Inna sprawa, że modyfikacja tego pliku raczej nie pomoże na twój problem. Spotykałem się już z niemym Sacharowem i zawsze mi pomagało zrobienie zapisu przed okienkiem jego magazynku i wczytanie go. Skoro to nie pomaga, jak i nie pomaga autosave to sugeruję cofać się w zapisach aż Sacharow odzyska mowę. inventory_sect.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Lub też podaj sejwa może u mnie zagada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jak mu zrespiłem pijawke w bunkrze to od razu sie ożywił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 o super.. widzę że jesteś oblatany i nie bardzo reagujesz na sugestie ludzi którzy są tu dłużej niż Ty. Powodzenia na forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nawet nie zauważyłem. TO że poprosiłem o pomoc nie znaczy że będę bezczynnie czekał aż ktoś mnie wyręczy. Poczekałem, pomyślałem i spróbowałem, i sie udało. Nic tak nie ożywia NPCy jak głodna pijawka w bunkrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi