Junx Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam. Znalazłem świeżynkę (Ostatnia aktualizacja 24.12.16) do OP-2, DSH Mod, ilość zmian przytłacza a mój poziom rosyjskiego jest poniżej gruntu, czy ktoś może w skrócie opisać dodatek? http://stalkerportaal.ru/load/modifikacii_tch/isp/adaptacija_ogse_0_6_9_3_dlja_op_2/88-1-0-2105 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 W skrócie. Część gameplayowa OGSE (inwentarz, exo, noktowizja i inne pierdoły) + shadery und grafika z moda. Tak w wielkim skrócie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Mam pytanie: czy ten mod OGSE umożliwia korzystanie ze starych sejfów? Mam problem z tym, że im dalej w OP-2 tym częściej mi wywala z powodu błędu OUT OF MEMORY. Może ten Exec z OGSE coś by poprawił? Mam 8GB pamięci RAM i wyloty co 15-30 min. Edytowane 15 Marca 2017 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 @Ksantyp - Może masz przepełniony folder savedgames w katalogu savedata. Zostaw w nim tylko kilka ostatnich sejwów a resztę przenieś do zewnętrznego katalogu. Przenieś tylko pliki o rozszerzeniu sav i dds. Pozostałe zostaw bo pokasują ci się statystyki. Oczywiście zostaw też pliki quicksave, autosave i all.sav. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Co jakiś czas, dostaję jakieś osiągnięcie. Przejrzałem PDA i nie widzę gdzie je można zobaczyć. A teraz pojawiają mi się coraz częściej. No i pojawił się mi tylko jeden schowek za osiągnięcie. Takie schowki dostaje się za każde, czy sporadycznie? I jeszcze pytanie dotyczące tych savów robionych przez moda. Przecież ostatni zapis powinien nieść w sobie wszystkie elementy z całej zrobionej gry, w tym i statystyki. Nadmiar savów, łącznie z tymi automatycznymi mam wyłączony i nie zauważyłem, abym w statystyce nie piął się w górę. Choć dla mnie nie jest to istotne, wiem że mody za to czymś nagradzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Sejfy usuwam regularnie, nie w tym problem. Wypady z powodu braku pamięci pojawiły się po zakończeniu linii podstawowej n. solianki, wcześniej nie było. No cóż, jeśli u innych nie ma problemów z wylotami to zaczynam podejrzewać WIN 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 @ksantyp- wyloty z powodu braku pamięci to znana i powszechna bolączka Opka. I nieważne czy masz 8 czy 16 Giga Ramu . "Im dalej w las" .... tym większa czestotliwośc wylotów - przerabiałem to i na Win 7 i Win 10/64.Nie ma czym sie martwić - częściej robić zapisy i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Powiedzcie mi jak poprawnie zainstalować tem dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 INSTRUKCJA INSTALACJI Instalacja SoC w wersji 1.0006 Instalacja OP-2 z oficjalnej strony moda. ( NIE REPACKA ) Link do OP-2 Instalacja patchy dla OP-2 z oficjalnej strony moda. - Patch 2.09 i Fiks 2 ( Na moment opisu instalacji) Zmiana nazwy folderu bin na binOP2 Wyrzucamy gamedate - jeśli jest. Kopiujemy wszystko z archiwum do głównego katalogu gry. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Właśnie mam repacka i w tym problem dzięki @Allen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix1001 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 A powiedzcie Panowie, w jaki sposób wgrać spolszczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi