Ulman Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam mam mały problem ze spolszczeniem stalkera zew prypeci .Chodzi to ,że pobrałem sobie spolszczenie i dało mi to plik ,,localization'' i problem polega na tym ,że nie wiem ,gdzie ten plik wsadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czy spolszczenie jest w formie gamedata? W gamedata masz katalog configs i plik localizatin.ltx wklejasz do niego. Choć to dziwne, że tego pliku nie ma od razu w spolszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Niezbyt potrafię odpowiedzieć na twoje pytanie,więc proszę o to screen: Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Pietrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 A jak otworzysz ten folder localization to co jest w środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Pietrow- to co pokazałeś, to zawartość katalogu, gdzie gra robi zapisy. A to spolszczenie, to Ty musisz wstawić do katalogu głównego gry. Szukaj go na dysku lub partycji /:C . A Ty gdzie to spolszczenie wkleiłeś? Daj nam zrzut ekranu z zawartością tego katalogu ze spolszczeniem. Jeśli pobrałeś spakowane winrar lub 7zip, to po rozpakowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Otwórz folder z zainstalowanym ZP. Znajdź tam folder localization i podmień tam pliki z pobranego spolszczenia. To wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Okey. Znalazłem i zrobiłem jak powiedziałeś i mam już po polsku dziękuje wszystkim za pomoc. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Pietrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi