MaklerR Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Proszę tu zgłaszać błędy w spolszczeniu Outfit Addon do Call of Chernobyl. Link: https://mega.nz/#!SAE3UTKC!G-dg8aSSACPlGg-U4xWHktcivD2vpGxeNDc9vxddIqU Edytowane 31 Grudnia 2016 przez blablabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W spoilerze umieściłem błędy znalezione w tekście. Spoiler Dodatkowo w nazwach kombinezonów frakcyjnych brakuje dużych liter przy nazwach frakcji (monolitu,wolności, itd.). Więcej błędów nie znalazłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 I tak dużo no ale cóż spolszczenie robione o 3 nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 https://mega.nz/#!bcUXCDTQ!OwFHAc5OcNF5Egt8gziwlEPMqS_uqtI6F0PTgT5vX2M Poprawka. O i @Anton Gorodecki nie chcę być nie miły ale w skórzanym płaszczu i bułacie to ty zrobiłeś gafy . Ja tylko tłumaczyłem sekcję addon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Trochę zmyliło mnie: Dnia 31.12.2016 o 13:28, blablabla napisał: Wykorzystane pliki z innych polonizacji: Brak ale kiedy spojrzałem w pliki to już wiedziałem że to moje dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tym razem trochę mniej i ośmielę się stwierdzić że kiedy naniesiesz poprawki to będzie to już wersja finalna Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 https://mega.nz/#!zV8RkRSa!d4VTZVybQ1qWHyutC8AqfGDOlyjtlXt5FDr93nzD-xc Poprawka (chyba) Finalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Powinno być aluminiowo tytanowy i używany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Aluminiowy/tytanowy jest dobrze ponieważ hełm jest zrobiony albo z aluminium albo z tytanu a drugi błąd zaraz poprawię. Poprawkę wstawię jak znajdzie się jeden błąd lub dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Sprawa jest dość prosta: aluminiowo-tytanowy (hełm zbudowany jest i z aluminium i z tytanu) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 A nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No dobra miałeś rację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 https://mega.nz/#!HY1EUQaI!KL4oOnYZbC9oZX4_6TBz9u3Rrre78N3q8WEOKoj2oI4 Nowa wersja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 @blablabla Źle linka podałeś, bierz rób ten z kluczem deszyfującym od razu, i wybierz tam opcję kopiuj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 To zaznaczone na czerwono to klucz, klikasz a potem kopiujesz to czerwone i jest git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 A faktycznie, zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 W pliku st_items_outfit brakuje znaków diakrytycznych: Uniemożliwia to wyszukiwanie błędów. Proszę o naniesienie stosownych poprawek i odesłanie mi w/w pliku. Ponadto, z racji innego ułożenia ikon w pliku ui_icon_equipment ikona radiotelefonu zamieniła się w ikonę kombinezonu. @Ranger801 czy mógłbyś to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 @Anton Gorodecki https://yadi.sk/d/HIpZmwfS3977f3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Już powinno być okej, plik wgrywamy do gamedata/config/text/pol st_items_outfit.xml 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Plik tekstowy wyglądał tak jeśli chodzi o warstwę błędów: Poprawiłem znalezione błędy w znakach diakrytycznych, błędy stylistyczne, ortograficzne (!) oraz błędy związane z błędną liczbą wbudowanych zasobników (kontenerów) w opisie kombinezonów. @blablabla proszę zainstalować polski słownik do NP++, włączyć sprawdzanie błędów i efektywnie z niego korzystać Plik uważam za wersję finalną (sprawdzony i przetestowany). Proszę teraz o podesłanie pełnego katalogu „gamedata” czyli polonizacja AO + łatki do dodatków (bez plików roboczych AO). st_items_outfit.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Sorki @Anton Gorodecki, po prostu ostatnio nie miałem czasu by to porządnie zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Nic się nie stało, zdziwiony byłem po prostu TAKĄ ilością czerwonych podkreśleń w NP++ Teraz masz zrobione "porządnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 https://mega.nz/#!iR0EjI6J!2c5ilSmbrmPELFm1VJcV7tZBHRjnzxRfn_FrR-sI3jc Wkleić i grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Sprawdzę i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 W końcu jest czerwony czy rudy las? Bo w spolszczeniu jest i tak i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi