Jozio Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Panowie mam pytanie czy jest Fallout3 ale żeby nie potrzeba było internetu. Czyli taka fallout3 w która można grać niemieć neta ?????? Jak tak to proszę stronkę na której jest do sprzedania Fallout3 w którym nie potrzeba INTERNETU !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Nie potrzebuje neta. Można grać śmiało bez problemów. Ale dokup sobie kilka dodatków gdyż wątek główny jest krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Z tego co wiem to pudełkowy Fallout 3 nie potrzebuje internetu.Może myślisz o Fallout New Vegas ?.Ten i owszem potrzebuje aktywacji przez Steam.Fallout 3 był robiony z usługą Games for Windows która w polskiej wersji była wyłączona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dobra panowie sorry że odkopuje ten temat ale w piątek przed świętami zakupiłem FALLOUT 3 naprawdę polecam tą grę osobiście PS.Tak myślałem żeby zrobić dział FALLOUTA 3-jki (np.jak jest dział STALKER ZEW PRYPECI to żeby zrobić FALLOUT 3 bo jednak trochę FALLOUT jest podobny do STALKERA i jak myślicie) ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi