carlopapa Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam szukałem, ale nie znalazłem!!! Chcę spytać które pliki odpowiadają za szybkość uszkadzania broni GG trzymanej w rękach bo po paru seriach broń się zacina i denerwujące to jest. Strzelałem z różnych broni w życiu i żadna broń tak szybko się nie uszkadza jak w Stalkerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Pliki broni, w_nazwa broni.ltx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Tak to wiem ale jaka linijka odpowiada za jej uszkodzenia podczas strzału??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 condition cośtam bodajże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ok już mam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam. Odświeżam temat. Gram w moda , w którym zużywanie się broni jest bardzo szybkie i chciałbym przywrócić ten parametr do poziomu porównywalnego z oryginałem. Też robi się to już denerwujące. Po wystrzeleniu powiedzmy 3 magazynków pasek żywotności kurczy się o dobre 10%... Miałbym w związku z tym pytanie dla kogoś, kto już to robił, czy jest to któraś z poniższych linijek i jak tak to która? fire_dispersion_condition_factor misfire_condition_k czy może condition_shot_dec I czy parametr należy podkręcić w górę czy w dół w celu wydłużenia żywotności? Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez chszarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @chszarz Parametr condition_shot_dec, on określa jak bardzo zużywa się broń przy każdym strzale. O ile się nie mylę działa to procentowo, czyli np. przy wartości 0.1 przy każdym strzale zużycie wzrastałoby o 10%. Nie wiem tylko, czy nie zależy też od trybu strzału, osobiście configami broni się jeszcze nie bawiłam, a były chyba osobne parametry. Na początek spróbuj przerobić ten podany, krótko mówiąc dodać więcej zer po kropce. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Działa! Wielkie dzięki. Zmniejszyłem parametr i zużycie wyraźnie spowolniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi