kmiotu Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Biegałem 1,5h i nic nie znalazłem :|. Byłem we wszystkich miejscach opisanych w poradniku, ale w żadnym z nich nie było schowków, w opisie zadania pisze że znajduje się przy podporze słupa napięcia, obiegłem wszystkie i też nic. Jakieś pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Kmiotu poszukaj dobrze w gałęziach zwalonego drzewa koło słupa..mój ostatnio też tam był, ledwo go widać. To słup koło wojskowego handlarza tam gdzie są dziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiotu Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Wiem byłem tam 3 razy schowka ani widu ani słychu. Wszystko sprawdzałem po 3 razy. Da się jakoś zresetować miejsce w którym pojawia się schowek?, czy zostaje to określone w chwili akceptacji kwesta?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Musiałbyś wrócić do chwili gdy brałeś kwest..są losowo przydzielane. Dziwne bo nikt nigdy nie miał problemu ze schowkami. Inna opcja to porzucić wątek schowków. Teleport Kosti jest jednorazowy, a każde odnowienie u Sacharowa to 100.000 rubli i art. bateryjka. Dużo bardziej potrzebny jest teleport Strelkoa z Sarkofagu. Minus ..tracisz jednak cząstkę zabawy.....i dużo embrionów. ..Poszukaj jeszcze we wszystkich opisanych dla Agropromu miejscach....może wkradł się błąd w opisie. Może w dialogach Kostia mówił coś innego, ale wątpię bo mój schowek tam był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 przy słupie wysokiego napiecia na Agropromie były chyba dwa schowki.Jeden niedaleko handlarza i dzików w gałęziach zwalonego drzewa ale nie tego przy samym słupie.Obok jest jeszcze jedno zwalone duże drzewo.Trzeba wejść między gałęzie żeby zobaczyć plecak.I drugi schowek był w okolicach póżniejszego przejścia na Jantar tam gdzie zawsze biegają kotki, ale ten z drzewem nie miał nic wspólnego.Podaj opis lokalizacji z pda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Schowki Kostii oprócz tego, że są upierdliwie trudne do odnalezienia, mają jeszcze jeden duży plus - w nich bardzo często są embriony, które przydają się do kwestu na unikalną egzę CN od Swibłowa Tak więc nie rezygnowałbym z ich poszukiwań http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif Żeby zresetować dany schowek Kostii musisz wrócić do sejwa sprzed momentu brania zadania na TEN schowek - wówczas gra przydzieli Ci losowo w innej lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Poszukaj obok tych połamanych drzew obok handlarza Szerstiuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiotu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Co to za handlarz ?? , bo nikogo takiego na Agropromie nie mam , w sumie obecnie są tam 2 osoby Arhara i Adrenalina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Pod słupem wysokiego napiecia , ale tylko w dzień stoi jeden wojskowy.Jest pokazywany na czerwono ale jak podejdzesz do niego ze schowaną bronią to możesz z nim pohandlować za gorzałke.Musiałeś go mijać jak szłeś po walizkę dla Kużniecowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiotu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Musiałem go ubić jak byłem po dok, albo w zadaniu dla Dana :| Był potrzebny?? E: Ok problem rozwiązany, wchodziłem na Agroprom przejściem na Kordonie. Po opuszczeniu Agro. i powrocie [ przez wysypisko } plecak sie zespawnował . Być może w tym tkwił problem, inaczej tego nie umiem wytłumaczyć bo wcześniej odwiedzałem to miejsce 4 razy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No widzisz w przyrodzie nic nie ginie.A handlarz nie jest potrzebny , taki dodatkowy koleś u którego możesz coś kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 E: Ok problem rozwiązany, wchodziłem na Agroprom przejściem na Kordonie. Po opuszczeniu Agro. i powrocie [ przez wysypisko } plecak sie zespawnował . Być może w tym tkwił problem, inaczej tego nie umiem wytłumaczyć bo wcześniej odwiedzałem to miejsce 4 razy! Bardzo cenna uwaga i spostrzeżenie ! Koniecznie trzeba to dopisać do Poradnika w dziale schowki Kostii. Pierwszy raz ktoś taki problem zaraportował i element skojarzenia spawnu plecaka z przejściem powinien być uwzględniony w opisie problemów ze schowkami pana K. Prośba do osób, które mogą zmieniać wpisy w poradniku o dopisanie odkrycia dokonanego przez stalkera kmiotu //malakas dodam stosowny wpis do poradnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 "poszukaj na południe od bazy gdzie rezydują wojskowi, w strefie radiacji". No i teraz mam zagwozdkę- na bagnie nic nie znalazłem, przy dwóch powalonych drzewach obok słupa rownież nic...oszaleć można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 http://www.megaupload.com/?d=G6GUWETZ Wszystkie schowki po rosyjsku ale zdjęcia wystarczą. Btw. kiedyś proponowałem żeby to wstawić na nasz serwer bez rezultatów. //malakas Dodałem ten link do głównego poradnika ...dzięki LD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 może się nie zespawnował tak jak u kmiotu, spróbuj vandr opuścić Agroprom i wrócić innym przejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi