Jump to content

Schowek Kosti na Agropromie

kmiotu
 Share

Recommended Posts

Musiałbyś wrócić do chwili gdy brałeś kwest..są losowo przydzielane. Dziwne bo nikt nigdy nie miał problemu ze schowkami. Inna opcja to porzucić wątek schowków. Teleport Kosti jest jednorazowy, a każde odnowienie u Sacharowa to 100.000 rubli i art. bateryjka. Dużo bardziej potrzebny jest teleport Strelkoa z Sarkofagu. Minus ..tracisz jednak cząstkę zabawy...:P..i dużo embrionów. ..Poszukaj jeszcze we wszystkich opisanych dla Agropromu miejscach....może wkradł się błąd w opisie. Może w dialogach Kostia mówił coś innego, ale wątpię bo mój schowek tam był.

przy słupie wysokiego napiecia na Agropromie były chyba dwa schowki.Jeden niedaleko handlarza i dzików w gałęziach zwalonego drzewa ale nie tego przy samym słupie.Obok jest jeszcze jedno zwalone duże drzewo.Trzeba wejść między gałęzie żeby zobaczyć plecak.I drugi schowek był w okolicach póżniejszego przejścia na Jantar tam gdzie zawsze biegają kotki, ale ten z drzewem nie miał nic wspólnego.Podaj opis lokalizacji z pda

Schowki Kostii oprócz tego, że są upierdliwie trudne do odnalezienia, mają jeszcze jeden duży plus - w nich bardzo często są embriony, które przydają się do kwestu na unikalną egzę CN od Swibłowa :P

Tak więc nie rezygnowałbym z ich poszukiwań http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif

Żeby zresetować dany schowek Kostii musisz wrócić do sejwa sprzed momentu brania zadania na TEN schowek - wówczas gra przydzieli Ci losowo w innej lokalizacji :D

Musiałem go ubić jak byłem po dok, albo w zadaniu dla Dana :| Był potrzebny?? E: Ok problem rozwiązany, wchodziłem na Agroprom przejściem na Kordonie. Po opuszczeniu Agro. i powrocie [ przez wysypisko } plecak sie zespawnował :P. Być może w tym tkwił problem, inaczej tego nie umiem wytłumaczyć bo wcześniej odwiedzałem to miejsce 4 razy!

E: Ok problem rozwiązany, wchodziłem na Agroprom przejściem na Kordonie. Po opuszczeniu Agro. i powrocie [ przez wysypisko } plecak sie zespawnował Dołączona grafika. Być może w tym tkwił problem, inaczej tego nie umiem wytłumaczyć bo wcześniej odwiedzałem to miejsce 4 razy!

Bardzo cenna uwaga i spostrzeżenie !

Koniecznie trzeba to dopisać do Poradnika w dziale schowki Kostii. Pierwszy raz ktoś taki problem zaraportował i element skojarzenia spawnu plecaka z przejściem powinien być uwzględniony w opisie problemów ze schowkami pana K. Prośba do osób, które mogą zmieniać wpisy w poradniku o dopisanie odkrycia dokonanego przez stalkera kmiotu

//malakas

dodam stosowny wpis do poradnika

• 8 months later...