kmiotu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jak w temacie, jestem na Radarze, byłem w x10, i nie mam przejście na MW... Mam aktywne tylko przejścia do Prypeci i na Jantar. Jakieś pomysły?. Dopa + spolszczenie 13.01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 To przejscie musisz sobie kupić u Kabla w Barze.To nie jest błąd gry tylko tak jest fabularnie rozwiązane.Możliwość kupna pojawia sie dopiero po powrocie z Radaru.Czyli idziesz przez Jantar do Baru, kupujesz przejscie i juz wszystko gra.Uwazaj bo jak wykupisz wszystko co Kabel ma do sprzedania to koleś zniknie z Baru (Jest to związane z pewnym oszustwem )A jest on potrzebny w dalszej części gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiotu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ok dzięki, a już myślałem ,że będę musiał biegać przez jantar :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi