macias13_84 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 No i mam problem skuszony namowami zdecydowałem się na solianke, niestety po instalacji zaczynam dorzucać dodatki w momencie kiedy wrzucam dodatek na wypadanie rzeczy z plecaka po odpaleniu gry przed pokazaniem menu wywala mnie do pulpitu bez bugtrapa Na 100% jest to wina tego addonu z innymi nie mam problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias13_84 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 sprawdzone i działają - 21 artefaktów - brak limitu czasowego - auto zapis - nowy interfejs - nowe tekstury terenu, broni, dźwięki by portals - shadery max + wszystko co tylko można włączone nie wrzucałem fps fixa przy 55fps nie widzę potrzeby oraz nie wrzucałem "Witamina na problem z nazwą tekstury tacstońk" nie wiem do czego to i czy powinienem wrzucić wszystko hula jak ta lala niestety jak tylko wrzucę mod na wypadanie to mam kuku Ok. Dzięki Malaskas później sobie spróbuję na razie lecę pozwiedzać Czyli z tego co zrozumiałem to rzeczy gubię jak naładuję za wiele wartośći 350 i 500 to w kg są? Jak tak to raczej nie potrzebuję się bawić, ostatnio jak miałem Solianke to witamina na plecak działała ok więc może ja coś nie bardzo ściągnąłem choć była w instalce więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jeżeli potrzebujesz porządny dodatek na plecak to jest tutaj...DODATEK SPRAWDZONY Z DOPĄ DZIAŁA NA 100% Jeżeli mamy problem z wypadaniem ekwipunku należy wprowadzić następujące zmiany... osobiście stosowałem bo wypadanie działa mi na nerwy.. W katalogu script szukamy dwóch pozycji...plik ded_moroz, oraz plik drrr ... Edytujemy obydwa pliki i wstawiamy nowe wartości: Jeżeli jest dla przykładu w oryginale: local weight_normal = 350 local weight_max = 500 local items_dropped_max = 0 local weight_normal = 350 -- normalny bazowy udźwig, poniżej którego nic nie wypada local weight_max = 500 -- waga plecaka, powyżej której zaczynają wypadać przedmioty local items_dropped_max = 0 -- maksymalna ilość przedmiotów wyrzucanych na raz Edytujemy obydwa wymienione pliki, oraz wpisujemy w ostatniej linijce cyfrę ...zero... i nic nie gubimy działa w 100%, nawet po przekroczeniu max. obciążenia. Najpewniej ustawić parametry... w obydwu plikach...w sposób podany niżej i zapomnieć o wypadaniu przedmiotów.: local weight_normal = 500 local weight_max = 500 local items_dropped_max = 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 @ macias13_84 U mnie ten patch na wypadanie też wywalał grę. Poza tym wywal jeszcze dodatek na 21 artów przy pasie - niepotrzebny, za bardzo ułatwia grę i psuje całą zabawę Pozostałe dodatki są jak najbardziej OK. Poza tym, to co mówiliśmy o Soliance, że jest o wiele bardziej stabilna w obecnej wersji, odnosi się do "czystej" jej postaci z Dopą + oczywiście polonizacja trurl'a razem z polskim akcentem http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/confused.gif Wniosek prosty - Solianka nie lubi jak po Zonie biegają przerośnięte "PUDZIANY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie wrzucałem "Witamina na problem z nazwą tekstury tacstońk" nie wiem do czego to i czy powinienem wrzucić Ta witamina jest dodana do polonizacji, nawet nie musisz wiedzieć, że istnieje wszystko hula jak ta lala niestety jak tylko wrzucę mod na wypadanie to mam kuku Bardzo jestem ciekaw, gdzie znalazłeś tę witaminę - w Pobieralni jej chyba nie ma... Tak czy inaczej sprawdziłem, że ta witamina miała dokładnie takie zmiany dokładnie w tych plikach jak pisał malakas. Nie mam pojęcia dlaczego robi ci problem,. Chyba że gdzieś znalazłeś tak starą, która jest jeszcze do wersji Soljanki bez dopy... W każdym razie witamina na wypadanie którą ja używam nie powoduje żądnych problemów. Problem w tym, że ja stosuję swój własny pakiet witamin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias13_84 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jak pobrałem Soljanke to była w paczce pod tytułem Dodatki. Nie ma to jak własne suple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi