MiedzianeJaja Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam. Skorzystałem z mapy zawartej w poradniku i złaziłem tam (południowo-zachodni narożnik mapy) okolicę wzdłuż i wszerz. Niestety nie mogę znaleźć tam ani szkieletów, ani książki, ani trzeciego helikoptera, ani nawet górnika Czy lokalizacja książki i szkieletów może być losowa ? W innym miejscu lasu ? Pomagitie Najbardziej byłbym wdzięczny za screena z szerszą perspektywą żeby dało się porównać wygląd terenu w okolicy szkieleciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie to zawsze jest w tym samym miejscu, po prostu jest ciężko zauważyć.Sam szukałem dobrą godzinę Skup się na szukaniu kości na ziemi.Jak pamiętam to przed jakimś krzakiem to było takim zwiędłym że właśnie wszystko się zlewało.I zapisz sobie grę zanim podniesiesz książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 W lewym dolnym rogu mapy Zapomnianego Lasu... koło dużej skały. Praktycznie wejdziesz już w radiację, ale trzeba. Fotki są w poradniku...Odpowiedzi na często zadawane pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 @ MiedzianeJaja Jak zdarzyła Ci się tzw "zapadka" w tekstury to daj znać (czyli jeśli mimo usilnych poszukiwań jej nie znajdziesz ). Wymyślę coś dla Ciebie, byś tą książkę z jakiejś biblioteki dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dzięki. Najważniejsze okazało się stwierdzenie "...Praktycznie wejdziesz już w radiację..." Od razu trafiłem Nie mogłem znaleźć bo się zasugerowałem fotką mapy z poradnika gdzie facet stoi trochę dalej i patrzy na północ. I tam szukałem. Zrobiłem dwie fotki jakby ktoś jeszcze się nie mógł odnaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Szukałem godzinę tej książki,ale nie znalazłem. Po wielu epitetach pod adresem Zapomnianego Lasu...oświeciło mnie by zaglądnąć do poradnika... ... Dzięki za fotki na pewno pomogą innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 No to super, że Ci sie udało, a porada malakasa okazała się jak zwykle pomocna Swoją drogą byłbyś chyba pierwszym, któremu ta książka wpadła w tekstury - akurat ten przedmiot nie przejawia takich skłonności. A tak na marginesie (nie, żebym kogokolwiek do czegokolwiek namawiał ), to wspomnianą powyżej książkę otrzymasz, jak w "wypożyczalni" napiszesz hasło: "book_xabarych" Udanej dalszej gry w Solę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi