Thial Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Pewnie ka?dy wie czym jest garry's mod. Postanowi?em wi?c zaj?? si? stworzeniem stalkerowego moda i specjalnego trybu gry. W modzie postaram si? umie?ci? wszystkie przedmioty z oryginalnego stalkera. W modzie b?d? dost?pne frakcje. Podczas rejestracji na serwerze gracz wybiera swoj? frakcj? i kilka przedmiotów z listy na start. B?dzie móg? wykonywa? zadania. Polowa? na mutanty, a tak?e na stalkerów z innych frakcji za których dostanie nagrod?. Tak w skrócie to rozpoczynam prac? nad stalkerem RPG. Je?eli pragniecie dorzuci? soje kilka s?ów lub da? jaki? pomys? nie kr?pujcie si?. Uprzedzam, ?e mod b?dzie bardzo realistyczny. Np. by zdoby? ?ruby b?dziemy musieli szuka? ich na z?omowisku lub poprostu kupi? od npc lub innego gracza. Po "?mierci" (straceniu przytomno?ci) gracz b?dzie musia? zaczeka? od 20-40 minut na ocucenie przez medyka w zale?no?ci od poziomu otrzymanych obra?e?. Tak wi?c piszcie ile wlezie. Jad? na tydzie? na dzia?k?, lecz jest tam komp (bez neta) tak wi?c czasu nie b?d? marnowa?. Moda uko?cz? przed ko?cem wakacji. Spakowany b?dzie jako wersja standalone (bez ?adnych instalacji, niepotrzebnych modeli, d?wi?ków itp). A je?li kto? czego? potrzebuje to pisa? lub dzwoni? (722396326) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ambitny projekt - ?ycz? powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Nie wiem czy czego? trzeba wi?cej- robisz to, co ju? powinno by? w stalkerze. Mam nadziej?, ?e poziom trudno?ci równie? b?dzie wysoki (i nie mam na my?li gin?? 500 razy na godzin?, tylko g?owi? si? nad czym? d?ugi czas i wymy?la? co robi? "w razie czego"). Czekam na tego moda, kurde. Codo propozycji, to mam jedn?- zrób syf. Taki prawdziwy, brudny i lepi?cy si? w ?apach (to jest jedna z tych rzeczy, które wole w grach postapo, miast kilometrów zburzonych budynków). Kiedy uko?czysz moda, jestem pewien ?e tysi?ce fanów w krótkim czasie zdob?dziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Czekam na moda z nie cierpliwo?ci? . xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 A wi?c tak by zrobi? naszego Stalkera pod Silnik Source : 1. Mapy. 2. Textury. 3. AI z Sourca jest s?abo rozwini?ta. 4. Skrypty , pliki Lua. 5. Fizyka gry. 6. Efekty wizualne. i tak dalej Potrzeba kasy czasu i zgranej grupy A pozatym poco 2 stalker ? I w dodatku na takim silniku ? ale powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi