Jozio Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wiem że to dziwnie zabrzmi ale mam pytanie i problem czy do metro 2033 potrzeba neta żeby zainstalować i pograć ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamo103 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Zależy mi metro obsługiwał steam, ale w trybie offline też dało się grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Nieee chodzi mi wo gule przypuśćmy że nie mam neta i chce zainstalować i zagrać w metro to potrzeba do tego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Żeby aktywować grę musisz mieć połączenie z internetem.Póżniej możesz grać offline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 No właśnie przypuśćmy ze nie mam neta i nie chce aktywować jest może jakiś patch albo coś żeby obejść zabezpieczenia ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 A jakże patch który nazywa się ..NO DVD.. , ale to juz sobie sam musisz poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Nie oto mi chodzi bo wiem ale o to że jak wgrasz...NO DVD... to i tak nic nie pomoże bo potrzebuje neta.(tak samo robiłem z Zewem Prypeci)jak ominąć te zabezpieczenia. Bo chce zagrać w metro a nie mam neta i jak to zrobić ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Na pudełku z grą wyraźnie pisze że do aktywacji jest potrzebne połączenie z internetem,więc nie ma możliwości ominięcia tego w legalny sposób.Jak nie masz neta to zanieś komputer do kolegi , aktywuj a potem sobie graj do woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 ale na wszystkie bo napis powinien być na górnym prawym rogu ???? a na allegro nie wszystkie aukcje z metro 2033 wymaga połączenia ja w zew prypeci zrobiłem tak ze wgrałem patche i do wersji ostatniego patch wgrałem..NO DVD.. i odpaliło a nie wiem czy się uda z metrem.A mam pytanie jaki to zrobić nie legalnie bo jestem ciekaw jak można spytać ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacTavish Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Zakończyłem gre zdesperowany ponieważ zabrakło filtrów do maski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 No to ma ktoś jakiś pomysł na obejście zabezpieczeń ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi