Gregor121 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Bardzo fajny ten Mod ale czy ktoś wie jak przejść na lewą stronę mapy?bo szukalem przejścia ale coś nie moglem je znaleźć, szukałem w okolicy Jantatu (Mapa dodana z Call of Pryipat do modu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Poszukaj w poradniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTrum Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Napotkałem pewien problem... otóż podczas przechodzenia z prypeci (stara z podstawki) do czerwonego lasu (podstawka) mój bohater ginie. Nie wykonywałem żadnych questów, jedynie zwiedzałem poziomy i zamierzałem dotrzeć do baru... żadne bugtrapy ani nic w tym stylu, po prostu bohater spawnuje się i umiera. :[ PS. Wgrałem pliki dla spokojnego wędrowania po Zonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 AsTrum Wypij wódeczkę i zjedz coś , napisz czy pomogło , mój bohater za to giną podczas snu w czerwonym lesie (clear scy) ,na ekranie nie było żadnych wskaźników głodu ani tego podobnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi