Pani Wyrwiflak Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Panowie, opcja szukaj nie działa zbyt dobrze, w poradniku nie znalazłam, nowy skrypt mnie załamuje. Pomóżcie proszę. Gdzie znajdę: - egzo neutrałów - niewidzialne egzo dla Woronina - gdzie jest baza Dzika, bo muszę tam iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Egzoszkielet neutrałów losowo z trupów można ściągnąć , czasami też losowo widziałem go za zabójcze pieniądze u któregoś z handlarzy chyba Siaka na Radarze ( ale od czego spawner , mechaniczny Yurek zaraz ci wysmaży jakiś pliczek ŻART ) Niewidzialne egzo dla Woronina znajdziesz na strychu jednego z budynków na ATP chyba w poradniku jest fotka Baza Dzika to fabryczka w Dolinie Mroku tam gdzie jak świat światem a Zona Zoną zawsze siedzą bandyci ( no chyba że to Czyste Niebo wtedy siedzi tam Wolność) No znalazłem Przewodnik nowy po NS - Powinność , Powinnościowcy i ich questy - questy Woronina - jednorazowe questy niektóre dostepne od razu - przynieść egzoszkielet maskujący ( na samym końcu prawie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 w poradniku nie znalazłam, nowy skrypt mnie załamuje. Skrypt jest bardzo dobry, tylko nowości dużo. Korzystaj z nowego przewodnika po Soljance. Tam jest teraz wstawione dużo rzeczy.Pozostałe to.. Odpowiedzi na pytania. W Kwestach Akima jest opisane jak zdobyć wszystkie rzeczy dla niego. A maskujące exo. jest w kwestach Woronina. //edit gdzie się podział ten miły avatar.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Dzięki. Przyznam, ze się gubię w tym nowym poradniku. :/ Niby znam a jakoś znaleźć nie mogę. Kurcze, pda przy żurawiu nie ma, ukrytego pokoju nie mogę znaleźć. Ale jeszcze nie podpowiadajcie, ja mam dzisiaj zły dzień, może jutro się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi