kmiotu Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jak w temacie, za zadanie dostałem od Górnika receptę transmutacji Symbiontu w anomalii Galareta, czego wynikiem ma być absolut Grzechotka. Kiedy podchodzę pod anomalie i włączam art-modyfikator nie widzę recepty, kiedy normalnie wrzucam Symbiont w anomalie też nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Niedziałająca recepta to coś nowego... 1. Sprawdź, czy masz receptę w PDA na liście... 2. Sprawdź, czy transmutator właściwie wyświetla nazwę anomali i nazwę atrefaktu... 3. Otwórz transmutator, kliknij na art Symbiont i sprawdź co się stanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Bez transmutatora artefakty robimy tak: podchodzimy jak najbliżej anomalii, odwracamy się tyłem do anomalii i wrzucamy składniki. Jeśli dobrze wrzuciliśmy pojawi się błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Są dwa rodzaje galarety. Żółta i niebieska. Jak masz w PDA przepis to spróbuj tak jak napisał Korn06 (czyli ręcznie) w jednym i w drugim rodzaju. Ja staję tyłem-bokiem Tzn. tyłem ale nieznacznie obracam się w prawo i wtedy wyrzucam z plecaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiotu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Recepta jest w PDA, jednak artmodyfikator jej nie wyświetla. Jeśli wrzucę art ręcznie też nic się nie dzieje. Sprawdzałem w tej zielonej galarecie, w niebieskiej jeszcze zobaczę ale wynik będzie pewnie identyczny. Klikając w symbiont też nic się nie dzieje. Nazwa anomalii jest prawidłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 transmutator właściwie wyświetla nazwę anomali i nazwę atrefaktu... Anomalia mówisz jest, a artefakt widać.? Jeżeli widać anomalię i artefakt to coś nie zaskoczyło w receptach....mamy dwie opcje: 1...powtórka do Górnika, gdzie daje receptę 2...spawner, lub dopisać grzechotkę handlarzowi..poradnik masz w tutorialach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiotu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ok sprawdzałem, w żaden sposób nie działa, nie mam pojęcia dlaczego, wszystko wygląda tak jakbym nie miał recepty, mimo iż otrzymałem ją od Górnika, i mam ją w PDA. Będę musiał dopisać art Barmanowi, tak jak mówisz. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Mam taki sam problem: mimo otrzymania recepty w PDA nie mogę zrobić Grzechotki. Jaka jest nazwa tego artefaktu to dopiszę do spawnera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Daj mi sejwa. Doc.Dr. Miedziany przeprowadzi wnikliwą analizę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Jak mówię, że nie działa, to nie działa: http://wyslijto.pl/files/download/1wjnn16zuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Nie masz tego w PDA : Wygląda że recepta w PDA jest wymagana do stworzenia "grzechotki". Dla pewności sprawdź mój sejw grzechotkowy: GuguGaga.rar. Arty są na dachu budy Arniego w Barze jakby były potrzebne a cała reszta stuff-u w skrzyni u barmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Nie wiem jak żeś to sprawdzał- Mam tą receptę w PDA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 U mnie nie masz (na Twoim sejwie). Wrzuć obrazek. BTW co z moim ? Działa recepta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 U mnie recepta jest , ale jak podchodzę do anomalii to nie mogę zrobić Grzechotki- ani przez zwykłe wrzucanie ani artmodyfikatorem- tak samo jak kmiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Kurr... de. A na moim sejwie próbowałes zrobić ? Działa czy też nie ? Mam pewne podejżenia ale upewnię się dopiero jak sprawdzisz na moim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Sprawdziłem na twoim sejwie, nie masz artmodyfikatora doktorku, ale jak wrzuciłem ręcznie do galarety Symbiont , normalnie po 10 minutach zrobiła się Grzechotka. Powie mi ktoś jaką nazwe ma Grzechotka do spawnera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 To raczej jest to... af_arhara_globus Spróbuj ale na stówe pewny nie jestem :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Tak - Grzechotka to: af_arhara_globus Dzieki e7ux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 No i kolejną rzecz wyjaśniłem- Grzechotkę będziemy mogli zrobić, gdy dostaniemy receptę od Górnika oraz przyniesiemy mu szkatułkę z Labiryntu. Sprawdziłem- gdy zobaczymy tekst na screenie- recepta na Grzechotkę zadziała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A tak się upierałeś że masz receptę... Dam Ci plusa za to że wcześniej doszedłeś. Ja dopiero byłem przy wejściu jaskini :P Doktorze Korn, proszę przyjąć słowa uznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A tak się upierałeś że masz receptę... Dam Ci plusa za to że wcześniej doszedłeś. Ja dopiero byłem przy wejściu jaskini :P Doktorze Korn, proszę przyjąć słowa uznania... Bo miałem , receptę od Górnika dostajemy za jakieś wcześniejsze zadanie i wtedy pojawia się opis w PDA. Ale zrobić Grzechotkę możemy dopiero wtedy, gdy damy Górnikowi szkatułkę z Labiryntu i pojawi się wpis taki jak na screenie. Sprawdź jak nie wierzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Skąd podejrzenie że Ci nie wierzę ? Rozwiązałeś zagadkę i jest OK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 receptę od Górnika dostajemy za jakieś wcześniejsze zadanie i wtedy pojawia się opis w PDA Jesteś pewien że od Górnika..to nie trzyma się kupy..:)..nie było w grze recepty działającej z opóźnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Jestem pewien, recepta na Grzechotkę działa z opóźnieniem , mogę wysłać sejwa później jak nie wierzysz, tylko musiałbym poszukać. Receptę dostajemy od Górnika, wtedy pojawia sie wpis w PDA, ale anomalia nie przyjmuje Symbiontu gdy go wrzucamy do Galarety. Dopiero gdy oddamy mu szkatułkę, pojawia się taki wpis jak na screenie powyżej, i recepta zaczyna działać! Po prostu jest taki niedopracowany skrypt, kmiotu też o tym pisał. Jesteś pewien że od Górnika..to nie trzyma się kupy..:) Przecież od dawna wiadomo że Solianka jest tak dopracowanym i logicznym modem, że taki mały błąd to pikuś :D //malaks Ciężko tutaj nie przyznać racji ..taki błąd to pikuś..:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi