MiedzianeJaja Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Do skończenia atlasu anomalii potrzebuje już tylko fotki impulsu. Jest w tajnej bazie monolitu w jaskini (byłem tam już). Niedawno. Ale coś mi się poplątało i za nic nie mogę trafić na tą ściankę którą się wspina do przejścia. Kręcę się już pół godziny i nic. Poratujcie. Na górnym poziomie bez problemu trafiam do: górnicy, skarb, początek, dziura na niższy poziom (w pobliżu startu podziemi), zejście na niższy poziom (koło dużej sali z gwiazdą.) a na dolnym poziomie : Sala z latającymi w około ogniami (dziura na górny poziom), wyjście na górny poziom (długim tunelem z zakrętami). Do tych lokacji trafiam bez problemu. Koło której mam szukać tego przejścia do Bazy ??? Albo chociaż czy na górnym czy na dolnym poziomie. Górnik mówi o zawale ale widocznie jest bardzo niekonkretny ten zawał bo za cholerę go nie widać nigdzie. Pamietam poprzednio że to był gdzies taki korytarzyk i na końcu wejście po ścianie w góre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jak dobrze zrozumiałem to chcesz wejść do Labiryntu. Wejście jest przy oświetlonej ścianie tam gdzie są poprzewracane wagoniki. Bardzo blisko skarbu..oczywiście na dolnym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Można skasować. Trafiłem dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi