Anton Gorodecki Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 W tym temacie zgłaszamy błędy znalezione w beta wersji polonizacji dodatku do CoC-a p.t: "Item Soup". *** @blablabla - Bartek kilka angielskich opisów ci umknęło: Błędy stylistyczne i gramatyczne od razu poprawiłem - TUTAJ link do poprawionych plików 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Jak pisałem, wersja beta [emoji14] A z gramatyki nigdy dobry nie byłem.Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Wersja poprawiona. Dzięki @Anton Gorodecki za poprawę błędów gramatycznych pol.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi