MiedzianeJaja Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Wersja otwarta na forum..http://www.stalkerteam.pl/topic/984-atlas-anomalii-solianki/ Wersja PDF do pobrania..http://hotfile.com/d...nki1_1.rar.html...9,47Mb format .pdf Wszelkie uwagi, poprawki i dodatkowe informacje mile widziane. Uwzględnię je w następnych wersjach atlasu. -------------------------------------- Poprawiona "Śnieżna" Dodany opis o skafandrach do "Pułapki" THX Yurek. EDIT (Yurek): Nie ma za co . To raczej my dziekujemy za wspaniały Atlas anomalii - ogrom pracy z Twojej strony. Edycja trurl3:// Dodatkowe linki: Yandex - AtlasAnomaliSolianki1_1.rar WUPload - http://www.wupload.c...Solianki1_1.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiotu Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Świetny atlas, przydałoby się go wrzucić na stronkę, w formie podobnej np. do atlasu artmodyfikacji ?. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7eleven Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Próbuje namierzyć anomalię "piec", której nie mam w encyklopedii na PDA, jak i nie znalazłem w przygotowanym przez MiedzianeJaja atlasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 A do czego ci ten piec potrzebny? Zawsze się przyjmowało że "piece" są w tunelu jak idziesz z Dziczy na Jantar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7eleven Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Przede wszystkim ciekawość - występuje w opisach ale nie w np. atlasie. I do artmodyfikacji (bateryjka z pieca). Czyli spalacze ze wspomnianego tunelu to "piece". thx P.S. zacny atlas MiedzianeJaja by the way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wrzuć to się dowiesz. A najlepiej to Artmodyfikatora używać. Zbliżasz się do anomalii i ci pokazuje co możesz tam osiągnąć. Hmm, i nazwę anomalii chyba też pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Przede wszystkim ciekawość - występuje w opisach ale nie w np. atlasie. I do artmodyfikacji (bateryjka z pieca). Czyli spalacze ze wspomnianego tunelu to "piece". thx P.S. zacny atlas MiedzianeJaja by the way trurl3// To jest kwestia tlumaczenia. Ja w swoim tłumaczeniu Soljanki tę anomalie nazwałem Piec. W innych miejscach znalazło się tłumaczenie Spalacz, na które nie trafiłem zawczasu, bo byc może bym przy tym terminie pozostał. Ale teraz zaszło już za daleko... :). Tak czy inaczej Piec i Spalacz - to w zasadzie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi