dopyl Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jakie osiągnięcia udało wam sie zdobyć w Zewie? Moje to : - Ekspert systemów obronnych - Detektyw - Przyjaciel Powinności - Wysłannik sprawiedliwości - Przywódca - Łowca mutantów - Jeden z nas - Pionier - Asystent - Doświadczony stalker - Bogaty klient Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja te : Bogaty klient Ekspert systemów obronnych Detektyw Właściciel sekretów Handlarz informacjami Łowca mutantów Obrońca równowagi Przywódca Pionier Właściciel sekretów Mistrz techniki Asystent Wysłannik sprawiedliwości Przyjaciel stalkerów Doświadczony stalker Naznaczony przez Zonę Poszukiwacz Dyplomata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No ładnie dino A osiągnięcie Dyplomata to jak sie zdobywa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 A ja mam takie Ekspert systemów obronnych Detektyw Przyjaciel Wolności Przyjaciel stalkerów Wysłannik sprawiedliwości Ekspert wysokiej technologii Handlarz informacjami Strażnik sekretów Przywódca Naznaczony przez Zonę Łowca mutantów Jeden z nas Pionier Asystent Doświadczony stalker I jeszcze takie Strzelec wyborowy Legendarny stalker Wielki bandzior Elektroniczny magnat Pomocnik technika Szlachetny ratownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 A ja mam takie Ekspert systemów obronnych Detektyw Przyjaciel Wolności Przyjaciel stalkerów Wysłannik sprawiedliwości Ekspert wysokiej technologii Handlarz informacjami Strażnik sekretów Przywódca Naznaczony przez Zonę Łowca mutantów Jeden z nas Pionier Asystent Doświadczony stalker I jeszcze takie Strzelec wyborowy Legendarny stalker Wielki bandzior Elektroniczny magnat Pomocnik technika Szlachetny ratownik Masz Przyjaciela Wolności i Stalkerów razem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No bo ja przyjacielski ogólnie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No bo kobal grał w CoP z Sigerous modem - tam jest trochę nowych osiągnięć do zdobycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No bo kobal grał w CoP z Sigerous modem - tam jest trochę nowych osiągnięć do zdobycia Ale chodzi o to iż nie można być jednocześnie neutralnym i zarazem wypływowym u jednej z frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Z tego co wiem można mieć przyjaciela wolności i stalkerów razem bo przyjaciela stalkerów otrzymuje sie po wykonaniu określonych zadań które nie mają nic wspólnego z innymi frakcjami (tj. wolność i powinność dla któych nie można razem zdobyć tego osiągnięcia).Moge jednak nie mieć racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ale chodzi o to iż nie można być jednocześnie neutralnym i zarazem wypływowym u jednej z frakcji. Dino czyżbyś mi nie wierzył ??? http://img146.images...s/i/001geh.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 A jednak, zwracam honor. To nie te osiągnięcia drugie które nie może być równocześnie z przyjacielem wolności lub powinności to Wysłannik sprawiedliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prophet Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja narazie moge się pochwalić osiągnięciami: -Bogaty klient -Detektyw -łowca mutantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi