kecaw Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Którędy do domu? Bo chcę iść te papiery oddać uczonym no i polazłem tam gdzie pokazuje mapka z tymi czerwonymi kółeczkami. Nic to nie daje bo nie widać okienka z potwierdzeniem przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 O ile pamiętam to przewodnik przeprowadza za kasę. Ze Skadowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 A nie myślisz przypadkiem o Zewie Prypeci Miedziany ? Prawda jest taka że to ty Kecaw przecierasz szlak , nikt w tego moda jeszcze specjalnie nie gra po pierwsze bo Trurl najprawdopodobniej będzie go spolszczał więc po co sobie psuć nerwy cyrylicą , a po drugie wciąż nie jest jeszcze do końca rozpoznany pod względem technicznym.Pobaw się na godmode a za jakiś czas się zobaczy czym go się je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Miedzianejaja na rosyjskiej stronie cnews a dokładniej na forum poświęconym stalkerowi masz dokładny opis przejscia moda, problemy techniczne a jest ich dość sporo, musisz włączyć tłumacza google i łapać sens zdań po naszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Hehe. Widać że to późno w nocy pisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Spod linka można pobrać pakiet mapek wszystkich lokacji z zaznaczonymi przejściami. Może to coś pomoże ? link: http://www.megaupload.com/?d=CS5P01C9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi