tom3kb 2 425 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec A o co chodzi? Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondotier 3 615 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec @TheSoldy - Pamiętać pamiętają Ci co grali po rosyjsku. A o resztę, czyli spolszczenie, musisz zapytać tego co ponoć go zrobił, ale z tylko sobie znanych powodów nie publikuje. Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anton Gorodecki 3 318 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec Godzinę temu, TheSoldy napisał: Ktoś jeszcze pamięta o tym modzie? Ja akurat grałem po angielsku. Bardzo fajna modyfikacja, z której najbardziej zapamiętałem Bar i jego olbrzymie podziemia oraz walkę ze śmigłowcem i najemnikami na Rostoku. Na pewno był to jeden z lepszych modów, w które grałem. Na temat spolszczenia to się nawet nie wypowiadam, bo (za przeproszeniem) szkoda strzępić ryja... 4 Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gawron 3 172 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec Dobrych modów się nie zapomina, a ten jest bardzo dobry. 1 Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vidkunsen 1 331 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec Mod fajny - polecam, grałem w rus , więc nie miałem problemów językowych. 1 Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AbiNeKhorn 37 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Kwiecień Jak bardzo polecacie modyfikację? Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondotier 3 615 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Kwiecień @AbiNeKhorn - Bardzo. To nie tylko Wiatr czasu, ale i świeży powiew w modach. Coś nowego, czego wcześniej nigdzie nie było. 1 Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FeRu 84 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień (edytowane) Kolejny mod w którego mam ochotę zagrać w wolnym czasie po około rocznym odpoczynku od STALKERa...Jak z tym spolszczeniem? Szanowny kolega Serioża moze skończył je? kończy czy od ostatniego update nic się nie zmieniło???? Bardzo chętnie ograłbym ze spolszczeniem w wersji beta Edit: Widziałem temat o spolszczeniu do tego moda, jakos go przegapiłem..... Edytowane 15 Kwiecień przez FeRu Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierioża 1 302 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień Po darciu kotów z górą gór, kolega żadnych swoich produkcji wstawiać tu już nie zamierza, ale głowa do góry - będziecie mieli chyba własne, to ograsz Polecam, bo modziwo może mniej innowacyjne niż Złota Kula, ale fabularnie zdecydowanie ciekawsze. Tymczasem właśnie - ograj Kulę, jak nie będziesz miał takich przygód jak ja za pierwszym razem, to się nie zawiedziesz, bo w takiego moda jeszcze pewnie nie grałeś. Do góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach