ABC Inferno

Znalazłem link do ABC Inferno z naszego serwera, ale jest problem - spolszczenie najprawdopodobniej nigdy nie było wrzucone do naszej pobierlani. Mod jest dostępny tylko w wersji angielskiej. 

Szukałem w necie spolszczenia, ale wszystkie linki są padnięte. Wielka szkoda, bo to klasyk. Można powiedzieć, że biały kruk. 

Może ktoś z was ma u siebie spolszczonko i chciałby się podzielić ? 

mam ABC Inferno to pewnie i spolszczenie tylko dawno nie byłem w domu, bo aktualnie siedzę na wsi to nie mam kiedy wrzucić ale chyba w przyszłym tygodniu te zgłoszone braki w spolszczeniach uzupełnię wreszcie

1 polubienie

No wygląda, że to moje ABC Inferno to jest wersja bez PL ale np english, deutch itd.

https://mega.nz/file/g1YHkQYL#AiOM3upK9FWTUxKhky3KyUiTPmmcNX3oSx1qf-sHjiI

2 polubienia

To jest to samo, co na naszym serwerze. Tylko tak jak pisałem wcześniej - ktoś wrzucił moda do naszej pobieralni i zapewne przez pomyłkę dopisał PL.

Udało mi się znaleźć spolszczenie na Chomikuj.pl. Co prawda są lekkie braki w tłumaczeniu, ale mniejsza o większość: 

Spoiler

Być może spolszczenie zostało stworzone do starszej odmiany ABC Inferno. Ciężko powiedzieć, ale najważniejsze, że polonizacja jest już na naszym serwerze.

1 polubienie