No i tak na gorąco. Przed chwilą ukończyłem Apokalipsę OGSR. Mod ma swoje lata, a ja ostatni raz grałem w niego jak dopiero raczkował. Teraz po latach kiedy z poprzedniej gry nic nie pamiętałem, mogę śmiało powiedzieć, że po przetłumaczeniu na pewno odżyje. Jest na pewno ciekawszy niż wiele współczesnych modów. A przeniesienie na OGSR zwiększyło jego stabilność i kolorystyczną atrakcyjność. Jestem zadowolony, że zdecydowałem się na grę w niego. A na zrzutach mój finał.
Ostatnia grupa ukrywających się funkcjonariusz Apokalipsy zlikwidowana. Misja Striełoka ukończona.
Pozostało tylko zrealizować pierwotny plan wydostania się ze Strefy. Sprzedał wszystko co miał, stając się multimilionerem. Zostawił sobie tylko coś na drogę i pistolet na pamiątkę. A kolega Niemiec pomógł mu dotrzeć na Wielką Ziemię.
@Meta @Agrael Trzeba pomyśleć, jak rozwiązać problem z trzema różnymi modami w jednym Temacie. Jak zacznę grać w Poszukiwaczy, to z konieczności będę musiał pisać we wspólnym temacie i wyjdzie ładny galimatias.
Proponuję, aby wstawkę paczki moda zamknąć dla wpisów, a dla poszczególnych modów zrobić oddzielne tematy. Tylko tak może zostać zachowany porządek.
DODANO
Tym bardziej, ze ten trójpak OGSR ma podwójną wstawkę. Będzie ładny bałaganik.