@smox coś nie pyłko, zrób save-load może pomoże.
na pewno pomoże. Miałem to samo.
Myślę, że to niepotrzebny bajer.
Równie dobrze można by było dołączyć - smażenie, pieczenie i pranie.
@DaarMoo a mi się właśnie podoba, bo popatrz. Wychodzisz z takiego tunelu po przespaniu nocy, wiadomo Zona wzywa więc trzeba iść. Po takim “dniu” wracasz do swojego schronienia i masz pełno części mutantów jak i jedzenia, co robisz? Oczywiście gotujesz bo jesteś głodny (w grze) po całym ciężkim dniu. Myśl tak jakbyś był na prawdę w Zonie, mi to pomaga bo wtedy jestem “w domu”
Jeżeli taka czynność będzie w modzie - nie mam nic przeciwko.
Ktoś, kto to wymyślił miał podobny punkt widzenia do Twojego. A z drugiej strony - takie siedzenie przy ognisku i robienie jedzenia, później konsumpcja z popitką - nastrój jest.
w kilku słowach - przekonałeś mnie.
Złoty kufer 2 - jak przyjemnie się gotowało zupki, herbatę i smażyło słoninę na ognisku . Tak że pomysł “ciepłego jedzonka” zachowującego energię GG dużo dłużej niż zimna płyta, popieram.
Czy to dokładnie to samo miejsce, gdzie nas wyrzuca w Prypeci , kiedy gramy samotnikami ? Bo daje głowe , że jak tam byłem to nie widziałem żadnego przejścia na dół poza zeszkoczeniem na ziemię.
obstawiam, że tak.
Przy teleportacji do Prypeci lądujemy w pomieszczeniu, do którego zazwyczaj wchodzimy po bluszczu. A to z filmiku, to naprawdę coś nowego. Przyznam, że nie zauważyłem tego wejścia grając. Inna sprawa, że zadecydowała rutyna, a ta często zawodzi w nowych modach .
Dzięki a szukałem Tylu Poradników ;-; na tubach a znalazłem to forum dzięki
Przeniesione przez Allen z tematu :
//stalkerteam.pl/applications/core/interface/js/spacer.png
Pytanie.
Czy do działania CoC’a potrzebny CoP z płyty czy może być steamowy?
The installer also requires you to have a legal copy of Call of Pripyat installed on your system, this doesn’t matter if it’s GoG, Steam or boxed versions of the game
Niby piszą we FAQu że nie ma znaczenia jaki… Zawsze można się poratować -skip_reg dodanym do skrótu gry.
podlinkuj proszę do swojej wstawki CoCa na s.pl naszą pełną wersję spolszczenia, zamiast bety.
Więc tak. Pierwsza godzina w CoC’u (xD) i zastanawiam się czy to jakiś chory żart. Że w Rostoku (tutaj nowa gra wybrana) nie mogę kupić zwykłej rużowej ammo 9x18 bądź na zapas przed wylotem na wysypisko 5x45 do znaleźnych AK. Wgrany STCoP Weapon Pack 2.8 v5.1 plus Gnomus’y. Jakieś rady?
@
Co do podanej przez ciebie amunicji to nie pamiętam dokładnie gdzie się ją kupowało (nie grałem już długo w CoCa). Z trupów zbierzesz tyle że wystarczy ci na całą grę
Witam.
Długo mnie u was nie było, a interesowałem się sprawą nowej fabuły do call of chernobyl, bo słyszałem że takowa ma być. I tu pytanie, jak idą prace? i kiedy zostanie dodana? ty coś przy fabule grzebałeś, prawda? to się pewnie orientujesz w tej sprawie.
Szczerze? Rzuciłem to nawet nie wiem kiedy, wolę grzebać przy cieniu bo tutaj po prostu nie chce mi się tego wszystkiego ogarniać
Ehh… kurde trochę szkoda, bo zapowiadało się ciekawie. No cóż, może ktoś inny się tym zajmie, albo ja jak to ograne.
Jeśli chce ci się kombinować to mogę ci podesłać poradnik do spawnowania NPC.