Jak zwykle zwalili bump’mapy. Popatrzcie na ziemię na screenie pierwszym
Taka technologia już dawno przeszła do prehistorii. I znowu przełożyli premierę z października na listopad :-/ Ale też spaprali sprawę z otoczeniem. Pododawali kilka istniejących miejsc i powstawiali kilka drzew i parę krzaczków obok nich. A tak patrząc na niektóre prawdziwe fotografie różnica jest duża. Ludzie, Prypeć ma bujną roślinność, chyba że silnik by tego nie uciągnął to rozumiem.
Cytat
Ci na drugim screenie mają fajne kombinezony i hełmy.
Fajne, ale według mnie same kombinezony nie uległy zmianie, może z lekka poprawiono tekstury.
EDIT:
Widać ze są nowe animacje. Gra po screenach zapowiada się dobrze, przynajmniej na razie.
Ci na drugim screenie mają fajne kombinezony i hełmy.
Ładnie ;]. Na 2 screenie widać poprawę grafiki w postaci ładniejszej, bardziej dopracowanej twarzy.
Bardzo podobny, ale to chyba nie ten, choć nie jestem do końca pewien. Prypeć to miasto robotnicze. Jest tam wiele poustawianych wzdłuż bloków.
Ej a ten ostatni obrazek to nie taki sam jak w Czarnobylu jak się wchodziło do Prypeci na początku i na dachach byli snajperzy, a ty z grupką stalkerów szedłeś???
Ten shotgun będzie miał nazwę Eliminator. Na oficjalnej stronie jest opis ( Eliminator - S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat ). Eliminator ma się charakteryzować dużą pojemnością magazynka i precyzją prowadzenia ognia, ale z uwagi na masywny magazynek przeładowywanie shotguna będzie trochę długie. Eliminator będzie rzadką bronią w Zonie, doskonałą do eliminacji hordy mutantów.
Czyli znowu będą porzekręcane nazwy broni.
Trafiłeś, o nowej broni w grze słyszałem bardzo dawno temu, nazwa broni to Striker Protecta, a w grze będzie nosić nazwę DOA-12, a prawdziwy skrót to DAO-12.
Przypomina mi trochę Strikera-12 z drugiej części Maxa Payne’a, więc może to jest to.
Ciekawe co to za bron. Szkoda, ze nie pokazali calej.
Też tak na początku myślałem, ale są to skały, a zdjęcia zostały zrobione w niezbyt profesjonalny sposób. Swoją drogą, nowa strzelba bardzo mi się podoba. Ciekaw natomiast jestem, czy znajdzie użytek w grze, bo w poprzednich częściach korzystałem ze strzelb bardzo rzadko bądź w ogóle.
Jakby wszystko w wodzie było.
Ale to cholerka ładne i wydaje mi się, że te lokacje pokazują prawdziwa prawdę
. Się potem okaże, że każdy gracz będzie mógł się po Prypeci bez przewodnika poruszać.