Co należy poprawić w modzie

Bezszkutecznie próbuję odnaleźć plik, który odpowiedzialny jest za pojawienie się ekranu ekwipunku w czasie przeszukiwania schowka.
Ten, który jest odpowiedzialny za takowy ekran podczas handlu już mam. Gdyby ktoś mógł mnie naprowadzić na ten drugi, to myślę, że dałoby się rozwiązać problem tego wracającego do góry kursora podczas przenoszenia elementów ekwipunku z plecaka do schowka.

W temacie napisano już wiele, ale chociaż mamy różne oczekiwania w kwestii moda, to chyba zgodzą się wszyscy, że należy poprawić jego stabilność. Teraz uważam, że jest to absolutnym priorytetem i dobrze by się stało żeby Arhara zamiast pisać kolejne dopełnienie rozwiązał ten palący problem. Olbrzymi minus i właściwie utopia to konieczność zakładanie gry od nowa po wyjściu kolejnego dopełnienie… Kto skończył 19.04 wie ile godzin spędził przy modzi i to nie tylko przeznaczonych na grę ale grzebanie w plikach, szukanie rozwiązań licznych błędów, niedoróbek i bugów… Jestem daleki od krytyki Arhary albo moda ale piszę szczerze co myślę - charakter już ma taki.:wink:

Myślę że to już niemożliwe.Soljanka to kompilacja kilku jeśli nie kilkunastu modów.W tej chwili żeby ją zoptymalizować trzeba by ja napisać praktycznie od nowa.A nowa gra po dopełnieniu , no cóż przecież zmienia sie najczęściej fabuła w jakimś stopniu i to wymusza nową grę.Skoro podstawkę mogłem przejść z 5 czy 6 razy to mogę i soljankę :slightly_smiling_face: