Наемный Призрак (Duch najemnika/Najemnik Duch)

Panowie mam prośbę niech ktoś wrzuci tego moda na normalny serwer bo pobrałem go 3 razy z błędem. Nie wiem o co chodzi.

Wrzucałem niedawno testowo na odsiebie ale wolno się ściąga (rozpakowana gamedata v1.1) http://odsiebie.pl/0…medata.rar.html

1 polubienie

Podajcie sposób instalacji. Wielkie dzięki.

Wszystkie pliki wkładasz do gamedata jak w każdym innym modzie zwracając uwagę żeby nie było dwóch gamedata, jedna w drugiej. exe-kami się nie przejmuj. Też niech sobie siedzą w gamedacie. Nadgrywasz na gamedatę pacza. Zmieniasz w katalogu stalkera fsgame.ltx na gamedata true true (myśle że wiesz o co chodzi) i w katalogu …S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\config\text\ katalog rus na taki jaką masz wersje językową SOC. (jeżeli masz polską to kilka postów wyżej opisałem jak nie mieć krzaczków tylko rosyjskie litery). Chyba że masz rosyjską wersję to nic zmieniac nie musisz. I odpalasz jak zwykle.

Dzieki Miedziany za opis instalacji. Damy rade.

Jeżeli traficie na błąd tekstury działka…wpn_m134a

FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CRender::texture_load
[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp
[error]Line : 295
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't find texture 'wpnwpn_m134a'

W teksturach jest żle opisany plik DDS i trzeba dorzucić “a” by pokrył się z logiem błędu.

Gdzie poszliście po rozmowie z Sieryjem w hangarze ? W PDA pojawił mi się quest na schowek w Prypeci zaś strzałka na mapie pokazuje przejście na Agroprom. I zastanawiam się gdzie teraz iść.

Ja poszedłem na Agroprom, ale nie wiem czy to właściwy krok. Jest jeszcze jeden kłopot…przesunięte przejście pomiędzy Wysypiskiem i Barem powoduje, że jest to droga w jedną stronę..jeżeli wejdziesz do Baru to nie wrócisz na Wysypisko. Droga na Kordon pozostaje przez DM, ale tam nie byłem i nie wiem jak jest naprawdę. W Barze handlarz opowie o Atomowym Stalkerze, a Strelok podpowie gdzie szukać info o wirusie.

Ja mam to samo doszedłem do przejścia i nie mogę przejść bo przejście mi się nie otwiera i nie wiem gdzie tu błąd.

Otwiera się tylko jest przesunięte…podejdź do bramki i tam daj TAK gdy zapyta czy zmienić lokację. Przeniesie Cię do Baru..ale z powrotem zapomnij bo lądujesz w pustej przestrzeni pomiędzy końcem mapy i bramką… tutaj jest kłopot.

Tylko że u mnie pisze że przejście jest zablokowane. A 2 przejście z doliny mroku na kordon także zablokowane.

Byłeś w Agropromie..może to to otwiera bramę..U mnie była otwarta.

Byłem ale pomogłem tylko w obronie kreta i na tym koniec misji po tym pokazało mi 2 przejścia na dolinie mroku i do tego schowku w kierunku Prypeci.

Coś jest nie tak …poszukaj zapisu z Wysypiska i idź do bramy sprawdź czy jest otwarta..ja miałem bramę jeszcze przed wejściem na Agroprom. Jeżeli jest zamknięta to cofnij się na Kordon, wejdź na Wysypisko i sprawdź bramę. W tym modzie nie ma dialogów z obstawą bramy samo podejście w pobliże baraku uruchamia przejście. Przynajmniej w moim tak się dzieje.. :). Poroniony pomysł z tym przesunięciem przejścia.

Nic nie rozumiem pobrałem z linku Miedzianego i błąd uszkodzone archiwum, tekstury broni. Wina internetu, pózniej pobiore na innym łączu. Co to może być?

Mi się wydaje że on jest jeszcze nie dopracowany tak na tip top jest kilka błędów.

Heh. z przejsciem wysypisko - bar mam ciekawie. Podszedłem do ogniska koło baraczku a tu nagle pytanie czy chce przejść. Wybieram Nie i nagle przerzuciło mnie w miejsce między oryginalnym przejściem na bar a płotem w którym jest brama. I w którą strone bym się nie ruszył to po paru krokach pyta mnie czy chce przejść. Mówie nie i laduje z powrotem w tym miejscu. W końcu przeszedłem do baru. Owszem da się wrócić. Ale znowu w to miejsce między końcem mapy a ogrodzeniem z którego da się tylko przejść spowrotem do baru. To wszystko sie dzieje bez chodzenia na Agroprom. Teraz najpierw tam pójdę a potem zobaczę czy to coś zmieniło w kwesti tego przejścia.

A co powiecie o Najemniku Duchu na Zew Prypeci. To link: http://gsc-stalker.ru/load/mody\_stalker/mody\_dlja\_stalker\_zov\_pripjati/s\_t\_a\_l\_k\_e\_r\_naemnyj\_prizrak\_v0\_2/5-1-0-1320

Czernobyl10. Sciągnałem ten upload (używam IDM) dla próby i bez problemu się rozpakował. Tak że problem musisz mieć u siebie.

Najemnik dla CoP już jest na forum sam wstawiałem. Sciągne jeszcze raz.