Futurystyczny egzoszkielet monolitu [SoC]

10 godzin temu, kondotier napisał(a):

czy posiadanie własnego zdania to marudzenie

w podobnym tonie wypowiadałeś się w temacie:Azetrix NPC Pack, ale @tom3kb zignorował twój wpis, być może celowo…

W dniu 3.10.2022 o 12:21, kondotier napisał(a):

A mnie te nowe modele enpeców bardziej kojarzą się z jakimiś gwiezdnymi wojnami niż ze strefą. Przez te “kosmiczne” pancerze Strefa traci swój urok. Tylko tego brakuje, aby obok nich w strefie pojawiły się takie budowle:

forum jest od dyskusji, ale twoje wpisy nie zmienią pojawiającego się w modach wątku futuryzmu…on będzie w modach częstym gościem. Takie jest prawo przywileju twórcy/moddera. Jeśli mam wiedzę, by kreować świat gry wg. własnej koncepcji, to nikt nie ma prawa tego kwestionować, ostatecznie gracz może nie kupić gry lub też nie instalować danej modyfikacji. Uważam takie wpisy jako przejaw bezsilności gracza i stąd owe"marudzenie". Kreator może decydować o tym - co umieści w grze, graczowi bez wiedzy o moddingu zostaje marudzenie, może tylko pisać jak to bardzo jest niezadowolony z nowego oblicza Zony…gdyby taka osoba miała wiedzę, to zmieniałaby grę wg. własnej koncepcji zamiast narzekać. Ja widzę tę bezsilność w twoich wpisach…

Ty natomiast od pierwszego wpisu na forum, usiłujesz narzucać swoje poglądy

przeinaczasz fakty by manipulować czytającym ten wpis forumowiczem…nie ma takiej sytuacji i nie znajdziesz żadnego przykładu takich wpisów, żadnych w moich postach. Nikomu niczego nie narzucam, wyrażam jedynie swoje zdanie i bronię go w przypadku podobnych jak ta prowokacji.

Twoje prawo, ale nie domagaj się od wszystkich zachwytu.

nigdy niczego się tutaj nie domagałem, kolejny raz próbujesz manipulować faktami, ale przykładu nie widzę żadnego…puste słowa bez treści. Niech ci się nie wydaje, że z racji posiadanej rangi jesteś dla mnie autorytetem, jeśli tak myślisz to jesteś w błędzie…chętnie zobaczę przykłady rzekomego domagania się - co pokazuje cytat - zachwytu nad swoją twórczością oraz narzucania poglądów. Czekam na cytaty…z mojej strony wypunktowałem ci cały post i przeinaczanie faktów jakie tutaj stosujesz.

I jeszcze jedno - nie będziesz decydował o tym czy założę temat z dedykacją czy nie…nie potrzebuję na to twojej zgody.

1 polubienie