Nie poddawaj się, jeśli lubisz klimat Gothic, to walcz z tym problemem do upadłego, aż uruchomisz grę i zapuścisz się w niezbadane lasy i jaskinie, tłukąc po drodze podstępnych i krwiożerczych przeciwników. Jakby co, możesz na moją i @smoxa pomoc liczyć. Nadmieniam, że paramy się też tłumaczeniami modów do Gothic 1, Gothic 2 i nawet tłumaczyliśmy Gothic Alternatywa 3. Trochę pojechałem z chwalusiem, ale co tam.
Obadałem lepszy pomysł, olałem laptopa, przytargam stary komputer, powinno lepiej chodzić Stary dobry XP, bo dla mnie win 8.1 to shit, mam na lapku takie zamuły,że szok, ewentualnie nie chcie się kutafon włączyć i pisze aby jeszcze raz uruchomić. Albo laptop pójdzie do serwisu albo ja do lekarza po środki uspokajające
No i chwała Ci. Jak uruchomisz kompa i ruszysz grę, to nie zapomnij tu o tym wspomnieć, jakby coś tam jeszcze zgrzytało. Ja też nie mam zaufania do Windows wyżej jak SIEDEM, ale to tylko moje odczucie, inni mogą mieć odmienne zdanie i jak im hula wszystko, to nie spodziewam się z ich strony skarg na system.
Na razie komputer stoi w koncie, nie mam jak go podłączyć…a tak na serio mam takiego lenia w dupie że nie chce mi się kabli do niego szukać Co najlepsze miałem go przez jakiś czas podłączony, a nawet na nim grałem,lecz dostęp do niego był zły gdyż miejsca by się rozsiąść nie miałem więc odłączyłem kable z zamiarem przeniesienia go, aczkolwiek znalazłem co innego do roboty i kable gdzieś pizgłem fakt faktem tamten komputer to już dziadek i mam z nim taki problem,że windows sie nie chciał zainstalować, ale po kiku próbach jakoś się udało, będę musiał w nim tylko wymienic procesor i płytę główną, na jakieś leciwe już modele i znów wgrać XP i dziadek jeszcze mi posłuży Miałem po prostu nosa, bo chciałem go oddać kumpeli, ale powiedziałem,ze może jeszcze się przydać, i się przydaje, diablo II na nim śmiga aż miło
A co do gothica II jak odpalę to na pewno dam znać, wiem,że na nim Gothic Mroczne tajemnice fajnie śmigały.
Jest kilka modów dobrze się zapowiadających, w które pewnie będzie warto zagrać.
Niesamowita sprawa mi się przytrafiła. Gram w mody do Gothica od lat i nigdy mod nie wyglądał tak świetnie jak L’Hiver 0.9.6 PL. Wszystko to za sprawą moda Gothic DirectX 11 do moda L’Hiver.
Podobno jeden z najlepszych modów do G2 NK, choć nigdy go nie ukończyłem.
Wiesz co @Agrael, jak też go nie ukończyłem, powiem więcej - już na początku w tej kopalni odechciewało mi się dalszej gry. Może warto dać mu kolejną szansę?
@smox
Też się nad tym zastanawiałem, bo Dark Saga ma naprawdę wysokie oceny. I żeby było śmiesznie, to też nie opuściłem kopalni. Wydaje mi się, że wtedy przerósł mnie ten mod.