Grafiki Depa

czekam na komntarze.

Nowe loga wymiatają ..bardzo podoba mi się to ostatnie.

Dodałem 3 panoramy z mojego moda …

Czas na zmianę sygnatury :stuck_out_tongue:
Ja bym Prosił coś w stylu moddera bo teraz robię moda fabularnego i może coś w stylu modderatora by może zrobić. Może połączenie jakieś sceny ze Stalka + edycja plików, coś w ten deseń.
PS. O ile jest wykonalne.

Moge prosić o jakąś fajną syngature stalker i zombie

Moge prosić o jakąś fajną syngature stalker i zombie

coś się zrobi zoombi

#Refresh#

Dodano Sygnaturkę dla Junx.

Teraz Czekam na swoją :).

Teraz Czekam na swoją :).

Jutro po szkole wezmę się do roboty

Jutro po szkole wezmę się do roboty

Też Jutro mam szkołe :(.

Wielkie dzięki Depa.

Mogę wykorzystać którąś z Twoich grafik jako sygnaturę na forum cdaction? Dodam, że reklamuję tam stalkerteam, jak tylko mogę, a trochę się udzielam, więc taka sygna, to będzie to dodatkowa reklama :wink:

Mogę wykorzystać którąś z Twoich grafik jako sygnaturę na forum cdaction? Dodam, że reklamuję tam stalkerteam, jak tylko mogę, a trochę się udzielam, więc taka sygna, to będzie to dodatkowa reklama :wink:

Najpierw się zapytaj użytkownika którego jest dana sygnaturka.

I oczywiście prawa autorskie nie pozwalają na wykorzystywanie nawet Sygnaturek, i wolał bym żeby ta osoba wysłała potwierdzenie.

Ale konkretnie, to chodziło mi nie o sygnaturki, które robiłeś dla użytkowników, tylko o logo, np. trzecie od dołu, bo te najbardziej mi się podoba i ma odpowiednie wymiary.

Ale konkretnie, to chodziło mi nie o sygnaturki, które robiłeś dla użytkowników, tylko o logo, np. trzecie od dołu, bo te najbardziej mi się podoba i ma odpowiednie wymiary.

Tak pozwalam.

1 polubienie

Dodano Loga 2013

Aktualizacja tematu.
Tak po za tym chętnych na avatarki lub sygnaturki zapraszam do pisania tutaj może coś wyskrobię, ale nic nie obiecuję.

1 polubienie