bardziej mi chodziło o latencję na outpucie. Na multi z ludźmi nie nagrywam, a OBS pozwala mi przesuwać obraz i dźwięk względem siebie.
Też nie mam slotu PCI, a szkoda. Za to mam LPT.
bardziej mi chodziło o latencję na outpucie. Na multi z ludźmi nie nagrywam, a OBS pozwala mi przesuwać obraz i dźwięk względem siebie.
Też nie mam slotu PCI, a szkoda. Za to mam LPT.
No to tego Ci nie powiem. Trzeba by było przetestować.
bardziej czy zauważlne jest opóźnienie względem gry np.
Sorry ale nie wiem o co kaman …
Opóźnienie w jakiej sytuacji. Ja gram na głośnikach i nigdy nie słyszałem opóźnienia na żadnej karcie.
Może chodzi Ci o dźwięk z mikrofonu? Jeśli tak to będziesz musiał sam przetestować bo nigdy nie używałem mikrofonu nha tej karcie.
już mi odpowiedziałeś. Chodziło mi o granie na słuchawkach/głóśnikach. Na ekranie jest wystrzał a dźwięk dochodzi do ciebie po 0.5 sekundy. Coś takiego doprowadza mnie do szału.
No nie. Nie ma mowy o takiej sytuacji.
Przyby nowy “gadżet”. Monolitowcy i bandyci bójcie się. Wasze głowy są od teraz większe . Monitor to Gigabyte Aorus AD27QD
“Dawno” nie było jakieś zmiany. Także jedzie do mnie prawdziwy sarkofag. Przesyłka wprost od Sacharowa ma przyjechać w tą środę/czwartek. Masa paczki 22 kg . Myślę, że już doszliście o co chodzi. Zmieniam “wysłużoną” (tak naprawdę znudziła mi się) obudowę.
Nie omieszkam wrzucić kilku zdjęć z montażu.
Przy takiej masie pora zacząć pakować .
W dniu 2.08.2019 o 01:10, Mnieciu napisał:
Przy takiej masie pora zacząć pakować
Faktycznie sporo waży ta obudowa. Po wyglądzie (brak szyby, podświetlenia) wnioskuję, że nie będzie stała w eksponowanym miejscu, a raczej na podłodze lub w jakiejś wnęce. Jeżeli będziesz musiał ją wyciągać choćby do czyszczenia, to polecam taki wózeczek na kółeczkach jaki mam ja. Sprawdza się rewelacyjnie, wyciągam kompa jedną ręką, no i dostęp powietrza do zasilacza jest dużo lepszy. Można też skutecznie zmniejszyć wibracje dając pod stopki filcowe lub gumowe podkładki.
dzięki za radę. Mam kosmiczne duże biurko i będzie on na nim stała. Nie lubię tej bajeriady RGB i tego typu rzeczy. Wyrosłem z tego. Spoko jak jest, ale wolę taki minimalistyczny design.
Blaty mam tak ustawione że ta obudowę to mogę na 20 sposobów układać i przesuwać.
No dawno aktualizacji nie było, a zestaw przeszedł gruntowną rozbudowę.
***GPU:***GTX 1080 MSI X 8GB
***Procesor:***I7-6700k
***Zasilacz:***Seasonic Prime Platinum 750W
Chodzenie CPU: NH-D15S
***Pamięć:***Corsair Vengance 3000Mhz 4x16GB
***Płyta główna:***MSI Z170-A Pro
***Obudowa:***Nanoxia DS6B
***Monitory:******Lg Flatron W1952TQ (poboczny),***Acer B247YBMIPRX (poboczny), Aorus AD27QD (główny)
***Dysk:***WD Blue 500GB
***Dyski SSD:***Kingston HyperX 240GB, Samsung Evo 960 M.2 500GB, XPG GAMMIX S11 PRO 500GB
***Klawiatura:***A4-tech B740
Mysz: RAT 8+
Mikrofon : Rode Procaster
Preamp: ART StudioV3
Interfejs audio: Scarlett Solo 3rd Gen
Karta dźwiękowa: Soundblaster AE-5
Morze wstawił bym jakieś fotki odrestaurowanego sprzętu, numery seryjne byś podał, to się sprawdzi czy nie kradzione i takie tam, zrobisz jak chcesz. Po to komu, próbujesz się dowartościować czy co, bo nie wiem.
Jeśli cię dupka zapiekła to tu nie zaglądaj. Wiesz, od tego jest ten dział by każdy chętny mógł napisać jaki ma sprzęt więc nie oskarżaj go o próbę dowartościowania się.
Nic mnie nie parzy, jak parzyło to przestało już dawno, moim skromny zdanie, to jest nic innego tylko samo zachwyt.
GPU: ** GTX 1080 MSI X 8GB**
Procesor: I7-6700k Ryzen 7 5800X
Zasilacz: ** Seasonic Prime Platinum 750W**
Chodzenie CPU: NH-D15S
Pamięć: ** Corsair Vengance 3000Mhz 4x16GB**
Płyta główna: ** Gigabyte AORUS B550 Elite**
Obudowa: ** Nanoxia DS6B**
Monitory: ** Lg Flatron W1952TQ (poboczny), Acer B247YBMIPRX (poboczny), Aorus AD27QD (główny)**
Dysk:** WD Blue 500GB, WD Gold 4TB**
Dyski SSD: ** Kingston HyperX 240GB, Samsung Evo 960 M.2 500GB, XPG GAMMIX S11 PRO 500GB**
Klawiatura: ** A4-tech B740**
Mysz: RAT 8+
Mikrofon : Rode Procaster
Preamp: ** ART StudioV3**
Interfejs audio: Scarlett Solo 3rd Gen
Karta dźwiękowa: ** Soundblaster AE-5**
Tak w końcu długo wyczekiwana aktualizacja sprzętu . Nie obyło się bez przygód z OC. Praktycznie jedna z najlepszych sztuk. Kręci się niebywale. Rekordowe 4.85Ghz na wszystkich rdzeniach. Ale jest to górny limit temperaturowy. Byc może lepsze chłodzenie pozwoli na jeszcze większe osiągi. Dla porównania zdjęcie mojego wyniku z Cinebench na pomarańczowo i wyniki z HWBot dla Ryzen 7 5800X.** **