Uczciwie zapracowałeś na swój stopień
było kiedyś w starym kabarecie " a mnie dają , bo mnie lubią "
Uczciwie zapracowałeś na swój stopień
było kiedyś w starym kabarecie " a mnie dają , bo mnie lubią "
Lepiej już zainwestować w 1080. Wychodzi niemalże na jedno, a użerania znacznie mniej. https://www.gamersnexus.net/guides/2519-gtx-1060-sli-benchmark-in-ashes-multi-gpu
Ok . Jak pokażesz mi jednego repa+ dla mnie od Twojej szanownej osoby to załatwię Ci 1060 6Gb ,
21 minut temu, apg2312 napisał:
Nie, nie można. 1060 nie obsługuje SLI, te karty nie mają nawet takiego złącza.
No to nie długo trwała moja radość No nic, trudno. Zaczekam trochę i może trafię jakiegoś używanego GTX 1070 w sensownej cenie.
Poluj na 1080. A wcześniej (lub później, zależy od cen) polecam rozejrzeć się za prockiem półkę wyższym, nie pożałujesz.
Żyję już -dziesiąt lat, a nigdy nic nie dostałem za darmo. Nie ma tragedii
Spoko damy radę i z 1070. Więcej wiary.
2 minuty temu, Sierioża napisał:
Poluj na 1080. A wcześniej (lub później, zależy od cen) polecam rozejrzeć się za prockiem półkę wyższym, nie pożałujesz.
Żyję już -dziesiąt lat, a nigdy nic nie dostałem za darmo. Nie ma tragedii
Jak się nie ma na 560 to łatwo mówić o polowaniu na 1080.
Akurat o dostawaniu za darmo, to nie mam sobie czego zarzucić
Jak się nie ma na 560? Znaczy się… nie do końca rozumiem, ale może lepiej nie będę drążył, bo wtrąciłem się w innym celu.
Przesiadając się z 1060 chcesz lub potrzebujesz więcej mocy. 1070 to półśrodek. Lepiej już dołożyć, nawet kosztem przeczekania kilku miesięcy i mieć coś lepszego.
Prawdę mówiąc, to nigdy nie spodziewałem się, że będę miał takiego kompa jak mam teraz W nowe gry (oprócz Elexa) nie gram, a do starszych gier GTX 1060 6 GB wystarczy. Może nie na max. ustawieniach, ale daje radę. GTX 1070 byłby dla mnie idealny. GTX 1080 wiązałby się z wymianą procesora i RAMu, a to nie wchodzi w grę.
16 minut temu, Buber napisał:
to załatwię Ci 1060 6Gb
Co zasadniczo nie jest wbrew pozorom jakimś problemem. Bez większego zachodu można na Allegro trafić w cenie do 600 zł 1060 zarówno 3, jak i 6 GB..
Z tym, ze oczywiście są to karty z rozebranych kopalni bitcoinów, co trzeba mieć na uwadze !!
No to czyli sprawa załatwiona, pod koniec lutego dostaje ode mnie 1070, 1080 , a , jak znajdzie rep+ 1060. i resztę opinii że jestem bogatym snobem mam w dupie
3 minuty temu, apg2312 napisał:
Co zasadniczo nie jest wbrew pozorom jakimś problemem. Bez większego zachodu można na Allegro trafić w cenie do 600 zł 1060 zarówno 3, jak i 6 GB..
Z tym, ze oczywiście są to karty z rozebranych kopalni bitcoinów, co trzeba mieć na uwadze !!
Oj marudo, załatwi się z Ja tam nic nie kopałem Oczywiście jeżeli te 600 zł to żaden problem to się nie narzucam.
A masz do tego odpowiedni procek ?
4 minuty temu, Buber napisał:
No to czyli sprawa załatwiona, pod koniec lutego dostaje ode mnie 1070
Z góry bardzo dziękuję w imieniu własnym i mojej córki, która dzięki Tobie dostanie mojego GTX 1060
5 minut temu, Buber napisał:
A masz do tego odpowiedni procek ?
i5 6600K + 16 GB pamięci RAM.
z córką mi tu nie wyjeżdząj bo wiesz ze już raz się na mnie zawiodła, ale tym razem się wywiążę
Daj spokój Wszystko jest ok. Mam dwie córki i teraz piszę o tej młodszej
Ok, wpadnę na kawę i SERNIK po drodzę do Krakowa to mi wybaczą
Teraz, Buber napisał:
Ok, wpadnę na kawę i SERNIK po drodzę do Krakowa to mi wybaczą
Nie ma problemu. Daj znać wcześniej, bym zdążył kupić ten sernik
2 minuty temu, smox napisał:
bym zdążył kupić ten sernik
Będziesz go chciał truć kupnym ciastem ??? No już się poświęć, i upiecz domowy sernik
No taki sobie wymarzyłem.