Ciezko mi cos wybrac
po porzuceniu coraz slabszego wot`a, splukaniu w klozecie z pustym smiechem bardzo nedznego jakosciowo fallout 4 powrot do stalkera
DMX 1.3.5 + SwTC 2.0 gold + Shaders Lurk + pierdyllion textur i modow.
sprzed 3 miesiecy ten sam build.
nigdy tego nie skoncze.
https://disk.yandex.com/client/disk/Stalker Screenshoot (DMX1.3.5%2BADDONbySuraman1.1%2BSWtc2.0gold)
8 polubień
Pięknie to wygląda:grin: gdybym mógłbym dałbym podwójną liczbę punktów reputacji - tak bardzo spodobały mi się (graficznie) te zrzuty
F4: Z tego co oglądam i czytam w necie - bardzo słuszna decyzja.
Mariusz wypowiadaj się na Forum częściej - Twoje zdanie również jest ważne😉
SEB2E
15 Listopad 2015 10:56
43
kolejna porcja. trochę z cienia, czystego nieba i zewu
SEB2E - na każdym screenie jest nazwa moda. Ale skrót nazwy, faktycznie może być nie dla wszystkich jasny.
To mod Artefakty śmierci v.2.50, ale w v.2.51 i nowej nazwie RBFF. Jest to “zelżona” wersja v.2.50 przez dodanie addonu Maxa Warlocka. Ten addon dotyczył właśnie grafiki, co jak widać dało ciekawe efekty. To pierwsza część moda REBBORN, wstawionej już części drugiej - DUPLIKATY
Mod jest już spolszczony przez Yellow i smoxa. Teraz jest na etapie testowania. Mod trudny, więc może to trochę potrwać.
SEB2E
15 Listopad 2015 15:53
47
dziękuje ci kondotier . a moda kiedyś zobaczę i przetestuję
Kolejna porcja zrzutów z OP-2🎉
2 polubienia
Cudeńka z Bagien w Tajnej drodze.
4 polubienia
Ułaaaa. Ale ten model granata krzyczy “Proszę, zabij mnie” ! (<base_url >/uploads/monthly_2015_05/devil.gif.cb20038e44715595ce86698ff624ae8f.gif)
Ale i tak animacja nie dopracowana, bo rzucasz nim bez wyciągania zawleczki. To tak jakby rzucać kamieniem.
Wczesny poranek na Zatonie (mod AZM-prolog)
4 polubienia
Zima idzie, trzeba się ogrzać
(buildowe assety, mapka bunkra z builda 1935 plus nowe efekty post processingu do stalkera.)
1 polubienie
A to screeny z pierwszej lokacji moda Kroniki Czarnobyla.
5 polubień
gawron
18 Grudzień 2015 04:46
56
Zmierzch w modzie - N.P.Ś. W pajęczynie kłamstw.
2 polubienia
SEB2E
11 Styczeń 2016 20:58
57
odświeżam i dodaję parę skrinów z moda misery
2 polubienia
To i ja się dorzucę ;D
Kolejno, rebirth 2.0 oraz stalkery w puszce
1 polubienie
A tak wygląda niebo podczas emisji, w modzie Człowieczy los - Powrót.
Nie ma ukryć, emisję musimy przetrwać tam gdzie nas zastanie.
5 polubień