Klimatyczne Screeny ze S.T.A.L.K.E.R.-a (07.09.2015-27.05.2020)

Jakże urokliwy i klimatyczny efekt ekologicznego programu: Zielona Wioska.:grin: UZI 11.0

3 polubienia

Porozmawiajmy o Hybridzie :nerd_face:

Spoiler

6 polubień

AA2.1 i edytowany ENB

przed

po

Spoiler

2 polubienia

Czy wspominałem Wam już o Hybridzie :star: ? A poważnie - świetna robota @Junx :+1: . Jestem bardziej estetą niż kilerem, stąd moje upodobanie w ładnych pejzażykach, tudzież fan-artach. Z początku myślałem że to wizualna “kicha”. Myliłem się i to bardzo. Mimo “mizerowatej” kolorystyki diabeł tkwi w szczegółach, a tych jest tu zatrzęsienie. W obrębie jednej lokacji można znaleźć całą masę pięknych ujęć. Mówiąc szczerze nie grałem zbyt wiele (tylko Zaton), ale zrzutki można trzaskać taśmowo. Nic tylko grać i cieszyć oczy pięknymi, aczkolwiek czasami posępnymi widoczkami.

Spoiler

4 polubienia

Jeszcze kilka z Perfect Story 3.0 CoP.

Emisja

Spoiler

7 polubień

Screeny z 2015. Jaka nostalgia :face_with_tongue:

5 polubień

No to dzisiaj dla odmiany coś z Hybrida :face_with_tongue: . Jeszcze Was trochę nim podręczę :blush: .

Poniżej - emisja. Co prawda GG utrwalenie jej dla potomnych przypłacił życiem ?smile_00135? , ale warto było.

Spoiler

5 polubień

LA DC. Wschód słońca.

9 polubień

Kilka zrzutek z najnowszego Braza.

Spoiler

6 polubień

Ostatnie z Perfect Story, koniec moda.

5 polubień

Uwaga Stalkerzy, emisja rozpocznie się lada chwila. Szukajcie schronienia jeśli chcecie żyć.

4 polubienia

Jeżeli już jesteśmy w temacie emisji. Pierwszy raz odkąd gram w Stalkera zdarzyło mi się coś takiego, pozostałość emisji po emisji. Na wszystkich zrzutkach jest to samo zjawisko, tylko z różnych ujęć.

Spoiler

3 polubienia

Czas na odpoczynek…

2 polubienia

Przygoda z Fotografem:

[details=]

[/details]

3 polubienia

I ten mrok wokół

5 polubień

Żeby nie było że małpuję @TheSoldy :blush: oprócz dwóch nocnych, również dwie zrzutki dzienne z Braza.

Spoiler

5 polubień

UZI United Zone Inside

7 polubień

Mkk7 - masz dylemat: anomalia czy artefakt :blush::grin:

Project Medeiros i zamglony Zaton:

5 polubień

Kilka następnych z UZI, a można by tak bez końca aż do znudzenia :smiling_face_with_sunglasses:.

Spoiler

4 polubienia