“Echo Of Misery”
ŹRÓDŁO: https://vk.com/echoofmisery
Bo grafika w tym modzie nie ma powalać tylko przypominać tą z buildów Stalkera. ![]()
Ale screeny bardzo ładne. @Agrael świetne ujęcia. No może oprócz tego gostka na ostatnim. Tak pewnie będę wyglądał za 10 lat ![]()
@Ranger801 co to za lokacja na dwóch przedostatnich screenach? Wygląda jak stare Wysypisko z buildów
Tak, to stare Wysypisko. Jest dość przerobione, są dodane dwa bary(bandytów i samotników) i inne miejscówki. ![]()
Jeden ładniejszych modów moim zdaniem, jedyne co mi się nie podoba to “trawa” na niektórych lokacjach, jakieś czerwone wrzosy czy paprocie, jakbyśmy chodzili po dywanie
ale jak sobie zmniejszyłem gęstość trawska to zaczęło to znośnie wyglądać.
Łe widzę, że pan bogaty i egzo i porządna snajperka. ![]()
Więź czasów:
[details=]
Kolorowe światełka w Limańsku:
Asortyment Leśnika:
I osiągnięcie za 50 headshotów:
[/details]
Kobiety w Zonie wam się nie podobają? Że niby klimat psują😛, tak? W Stasonie znalazłem coś co wydłubie oczy każdemu szanującemu się stalkerowi. Takie brzydkie, że aż piękne😁 W ramach kary od teraz będziecie biegać z…
Gdyby ktoś się pytał, GG operatorem nigdy nie będzie bo ma przyspawany paluch do spustu🙄
Kretyńskie skórki nawet tutaj, pora umie…chyba odinstalować Stalkera. ![]()
Ps. Ostatnio czytałem, że ktoś kupił jakiegoś skina na awp w csie za 60tyś dolców.
Za takie screeny to minus do posta za karę powinien być. ![]()
Ps. Żartuje żeby ktoś na serio nie walnął.
Co prawda to prawda. @Anton_Gorodecki Minus powinien za to być wielki ![]()
A co do Sounter Strike: Global Offensive to prawda co pisze @tom3kb - Za zwykły wygląd broni ludzie skłonni są wydać fortunę. Czytałem, że pewny nóż jest wart 20 tysięcy złotych tak więc.. ; )
Dla odmiany: Czas Sojuszu i przelot śmigłowcem nad Barem ![]()
Trochę źle zacząłem przygodę z tym modem. Powinienem był najsampierw zainstalować Czas Sojuszu - Prypeć.
Ale..już nie che mi się przeinstalowywać ![]()
W sumie źle nie grasz bo przecież twórcy sami zrobili tak swoje mody. Druga część jest prequelem tak samo jak jest z grami z serii Stalker.
Też tak zaczynałem grać w te mody jak wychodziły. Co prawda nie ukończyłem więc jak będę miał teraz całą trylogię to muszę wybrać czy grać zgodnie z wychodzeniem modów czy tak jak idzie historia.