Klimatyczne Screeny ze S.T.A.L.K.E.R.-a (07.09.2015-27.05.2020)

“Echo Of Misery”

ŹRÓDŁO: https://vk.com/echoofmisery

7 polubień

Powrót Legendy

Spoiler

Graficznie nie powala, ale ma za to wiele innych zalet.

7 polubień

Bo grafika w tym modzie nie ma powalać tylko przypominać tą z buildów Stalkera. :blush:

4 polubienia

Ale screeny bardzo ładne. @Agrael świetne ujęcia. No może oprócz tego gostka na ostatnim. Tak pewnie będę wyglądał za 10 lat :smiling_face_with_horns:

Ostatnie z BRAZ.

Spoiler

6 polubień

CoC+stason174

Spoiler

6 polubień

@Ranger801 co to za lokacja na dwóch przedostatnich screenach? Wygląda jak stare Wysypisko z buildów

Tak, to stare Wysypisko. Jest dość przerobione, są dodane dwa bary(bandytów i samotników) i inne miejscówki. :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Jak ostatnie, to ostatnie. SGM LSF.

Spoiler

6 polubień

Narodnaja Solianka 2016 Emisja

8 polubień

OCALAŁY: UCIECZKA Z ZONY. Też na zachętę, bo nie każdy zagląda w temat moda.

8 polubień

TeamX mod.

Spoiler

7 polubień

Złoty Kufer - Część II

Spoiler

9 polubień

@Agrael

Jeden ładniejszych modów moim zdaniem, jedyne co mi się nie podoba to “trawa” na niektórych lokacjach, jakieś czerwone wrzosy czy paprocie, jakbyśmy chodzili po dywanie :slightly_smiling_face: ale jak sobie zmniejszyłem gęstość trawska to zaczęło to znośnie wyglądać.

Łe widzę, że pan bogaty i egzo i porządna snajperka. :blush:

2 polubienia

Więź czasów:

[details=]

Kolorowe światełka w Limańsku:

Asortyment Leśnika:

I osiągnięcie za 50 headshotów:

[/details]

Biały Wilk niczym Geralt z Rivii:

I Leszy z wąsikiem :smirking_face::

Kobiety w Zonie wam się nie podobają? Że niby klimat psują😛, tak? W Stasonie znalazłem coś co wydłubie oczy każdemu szanującemu się stalkerowi. Takie brzydkie, że aż piękne😁 W ramach kary od teraz będziecie biegać z…

Spoiler

Gdyby ktoś się pytał, GG operatorem nigdy nie będzie bo ma przyspawany paluch do spustu🙄

2 polubienia

@Anton_Gorodecki

Kretyńskie skórki nawet tutaj, pora umie…chyba odinstalować Stalkera. :grin:

Ps. Ostatnio czytałem, że ktoś kupił jakiegoś skina na awp w csie za 60tyś dolców.

Za takie screeny to minus do posta za karę powinien być. :slightly_smiling_face:

Ps. Żartuje żeby ktoś na serio nie walnął.

Co prawda to prawda. @Anton_Gorodecki Minus powinien za to być wielki :grin:
A co do Sounter Strike: Global Offensive to prawda co pisze @tom3kb - Za zwykły wygląd broni ludzie skłonni są wydać fortunę. Czytałem, że pewny nóż jest wart 20 tysięcy złotych tak więc.. ; )

Dla odmiany: Czas Sojuszu i przelot śmigłowcem nad Barem :grin:

Spoiler

Trochę źle zacząłem przygodę z tym modem. Powinienem był najsampierw zainstalować Czas Sojuszu - Prypeć.
Ale..już nie che mi się przeinstalowywać :blush:

1 polubienie

@Agrael

W sumie źle nie grasz bo przecież twórcy sami zrobili tak swoje mody. Druga część jest prequelem tak samo jak jest z grami z serii Stalker.

Też tak zaczynałem grać w te mody jak wychodziły. Co prawda nie ukończyłem więc jak będę miał teraz całą trylogię to muszę wybrać czy grać zgodnie z wychodzeniem modów czy tak jak idzie historia.