Przez Przypadek
[details=]
[/details]
Oprócz podziwiania ładnych widoków dowiedzieliśmy się od razu jak kolega @sedoro ma na imię😁. No chyba że Julek to imię syna?
A stało się to “przez przypadek” ![]()
No i jak tu nie lubić @mkk7 za te wstawiane perełki ![]()
Ja po małym upgradzie grafy szukam nowych, starych doznań
Żeby nie było, że z jednego i tego samego, nazwę go tym razem Straceniec.
Przestrzenna Anomalia update 4.1. Może nie aż tak ładnie jak w Czasie Sojuszu, ale ma swój klimat.
To prawda, ten mod nie należy do najbardziej błyszczących. Przez większość dnia zachmurzenie umiarkowane z przejaśnieniami do tego lekkie zamglenie, to tylko potęguje zjawiskowość🙂 zachodów i poranków. Myślę, że to zostało zamierzone.
“Najmroczniejszy Czas 1.0” Czyli Wędrowca przygody z maszynowymi tłumaczeniami na repackach.
@Wędrowiec Większą ilość screenów, dokładnie to wszystko powyżej dwóch, chowaj w spojler. Tak jak koledzy powyżej.
2 godziny temu, Chlebczarow napisał:
@Wędrowiec Większą ilość screenów, dokładnie to wszystko powyżej dwóch, chowaj w spojler. Tak jak koledzy powyżej.
Wybacz, zapomniałem ![]()
" OGSM Extended "
-Cześć stary, co tam?
-Wróciłem do zony
-Chyba do żony…
-Stary, zona przy mojej byłej, to raj na ziemi
[details=]
Cześć piesku!
[/details]
Stary mod Poszukiwacze, na współczesnym komputerze wygląda inaczej.
Lewitant Wygląda jak naprany, ale biedakowi się zmarło przy kapciorze Sidora
Musztra paradna bandytów Zachody słońca, jak zwykle urokliwe
Inne screeny w temacie moda. Warto go sobie przypomnieć.
Nastał czas pokazania Hybrid’a 1.5 jak “wygląda” w obecnej wersji na DX11 + suwaki oraz dodatkowo paramentry, dwa pierwsze porównanie dzień-noc, dwa pozostałe na “szybko”.
Śmigłowce nisko latają, będzie padać…
I jak zwykle screeny są jaśniejsze , niż jest w grze. W tunelach bez latarki, to jakby wyłączyć ekran.
Ilekroć widzę taki wschód słońca, przystaję i myślę sobie - jakie to piękne. Pomimo świadomości że to tylko virtual. Drugi screen tak bardziej dla towarzystwa. Obydwa ze Straceńca.