Klimatyczne Screeny ze S.T.A.L.K.E.R.-a (07.09.2015-27.05.2020)

@FairFight - Oba mody z których są screeny, to starocie bez graficznych “unowocześnień”. Z grafiką jaką miały lata temu.

13 godzin temu, kondotier napisał:

@FairFight - Oba mody z których są screeny, to starocie bez graficznych “unowocześnień”. Z grafiką jaką miały lata temu.

Możliwe, nigdy nie grałem na maks detalach więc ciężko mi stwierdzić która grafika jest z modów, a która nie.

@FairFight - Nie są to maks detale, bo zawsze usuwam “przerośniętą” trawę zasłaniającą to co pod nogami, likwiduję cienie tak słoneczne jak i inne. Tekstur tez nie daje na maksa, bo zbytnia szczegółowość rozprasza uwagę. Wolę za to zasięg widzenia i oświetlenia. Kiedy tylko mogę, dodaję lepszą latarkę. To tyle.

Screeny które wstawiam, wszystkie są z modów. Jak wyglądają z podstawek, już nawet nie pamiętam. Ale stare mody raczej tekstur nie miały poprawianych, więc można uznać że to podstawki. Na screenach fabuły nie widać :face_with_tongue: .

2 polubienia

Rozumiem. Dzięki za pomoc. Na was zawsze można liczyć.

Tak naprawdę nie mam jak dokładnie wytłumaczyć jak ja sobie wyobrażam te screeny. Najlepiej jest po prostu włączyć gierkę i samemu zrobić robotę. Niedługo kupię normalny komputer to nie będę już truł (poza tym chętnie bym odświeżył sobie pare tytułów), na razie jednak mam ważniejsze wydatki.

@FairFight Nie trujesz. Gdybym nie chciał, to bym nie wstawiał.

A tu masz jeszcze kilka z LADC na Kordonie.

Spoiler

Musisz sobie usunąć ten licznik fps-ów, ale jest w grze i nie jestem w stanie go wyłączyć.

5 polubień

Ostatnie z Czas Sojuszu - Więź Czasów.

Spoiler

7 polubień

No to jeszcze ostatnia porcja screenów z zabudowy dla @FairFight .

Spoiler

Wszystkie z Filozofii Wojny, bez ulepszeń graficznych.

8 polubień

Czas Sojuszu - Więź czasów. Początki Emisji.

8 polubień

Coś dla miłośników błękitnego nieba🙂 czyli fabryka na Rostoku i obozujący tam najemnicy:

Spoiler

Zrzuty ekranu pochodzą z Wiatru Czasu 1.3.

9 polubień

A ja jakiś czas temu od nowa zacząłem męczyć " OGSM Extended "

Spoiler

7 polubień

SGM2.2 LOST SOUL plus troszku Misery 2.2.

Spoiler

6 polubień

Spectrum Project - Droga we mgle.

1 polubienie

Lost Alpha DC wymagania ma straszne :blush: Musiałem zjechać z ustawieniami na średnie, jeszcze suwaczkami zejść na dół i rozdziałke zbić na 1600x900 żeby to w miarę płynnie chodziło ale widoczki i tak ma ładniutkie.

7 polubień

@tom3kb To nie zmienia faktu iż te skriny są śliczne

Może nie jakoś bardzo klimatyczne ale chciałem pokazać kilka giwerek jak wyglądają w porównaniu do czystego LA DC.

Tutaj szykuje się do negocjacji cenowych z Sidorowiczem.

Sks-a już mam teraz jeszcze Mosin i mogę grać.

A tu zwykły Ak i PM.

A na koniec takie tam przy słonecznej pogodzie, bo już mam dość modów gdzie ciągle pada.

3 polubienia

Powrót Legendy

4 polubienia

Witamy w Czarnobylu

5 polubień

Lekko upiększony (a przy okazji lepiej zoptymalizowany) SGM SoC.

5 polubień

SGM SoC - czyli powyższych screenów ciąg dalszy.

3 polubienia

ReduxR7 wersja pierwsza. Ponad 9gb tekstur a gra wczytuje się na najwyższych (dodatkowo ulepszonych w user.ltx) na DX9 Enhanced (r2.5) w kilkanaście sekund (!). Nowy ulepszony silnik R7 działa cuda. Ciekawe co będzie jak spakuje te tekstury, może dobiję do kilku sekund :grin:

Grafika i dźwięki to tylko dodatek do Reduxa jakby ktoś pytał. Fabuła i gameplay są na najwyższym poziomie.

Spoiler

6 polubień