@FairFight - Oba mody z których są screeny, to starocie bez graficznych “unowocześnień”. Z grafiką jaką miały lata temu.
13 godzin temu, kondotier napisał:
@FairFight - Oba mody z których są screeny, to starocie bez graficznych “unowocześnień”. Z grafiką jaką miały lata temu.
Możliwe, nigdy nie grałem na maks detalach więc ciężko mi stwierdzić która grafika jest z modów, a która nie.
@FairFight - Nie są to maks detale, bo zawsze usuwam “przerośniętą” trawę zasłaniającą to co pod nogami, likwiduję cienie tak słoneczne jak i inne. Tekstur tez nie daje na maksa, bo zbytnia szczegółowość rozprasza uwagę. Wolę za to zasięg widzenia i oświetlenia. Kiedy tylko mogę, dodaję lepszą latarkę. To tyle.
Screeny które wstawiam, wszystkie są z modów. Jak wyglądają z podstawek, już nawet nie pamiętam. Ale stare mody raczej tekstur nie miały poprawianych, więc można uznać że to podstawki. Na screenach fabuły nie widać
.
Rozumiem. Dzięki za pomoc. Na was zawsze można liczyć.
Tak naprawdę nie mam jak dokładnie wytłumaczyć jak ja sobie wyobrażam te screeny. Najlepiej jest po prostu włączyć gierkę i samemu zrobić robotę. Niedługo kupię normalny komputer to nie będę już truł (poza tym chętnie bym odświeżył sobie pare tytułów), na razie jednak mam ważniejsze wydatki.
@FairFight Nie trujesz. Gdybym nie chciał, to bym nie wstawiał.
A tu masz jeszcze kilka z LADC na Kordonie.
Musisz sobie usunąć ten licznik fps-ów, ale jest w grze i nie jestem w stanie go wyłączyć.
No to jeszcze ostatnia porcja screenów z zabudowy dla @FairFight .
Wszystkie z Filozofii Wojny, bez ulepszeń graficznych.
Coś dla miłośników błękitnego nieba🙂 czyli fabryka na Rostoku i obozujący tam najemnicy:
Spoiler
Zrzuty ekranu pochodzą z Wiatru Czasu 1.3.
A ja jakiś czas temu od nowa zacząłem męczyć " OGSM Extended "
Lost Alpha DC wymagania ma straszne
Musiałem zjechać z ustawieniami na średnie, jeszcze suwaczkami zejść na dół i rozdziałke zbić na 1600x900 żeby to w miarę płynnie chodziło ale widoczki i tak ma ładniutkie.
@tom3kb To nie zmienia faktu iż te skriny są śliczne
Może nie jakoś bardzo klimatyczne ale chciałem pokazać kilka giwerek jak wyglądają w porównaniu do czystego LA DC.
Tutaj szykuje się do negocjacji cenowych z Sidorowiczem.
Sks-a już mam teraz jeszcze Mosin i mogę grać.
A tu zwykły Ak i PM.
A na koniec takie tam przy słonecznej pogodzie, bo już mam dość modów gdzie ciągle pada.
ReduxR7 wersja pierwsza. Ponad 9gb tekstur a gra wczytuje się na najwyższych (dodatkowo ulepszonych w user.ltx) na DX9 Enhanced (r2.5) w kilkanaście sekund (!). Nowy ulepszony silnik R7 działa cuda. Ciekawe co będzie jak spakuje te tekstury, może dobiję do kilku sekund ![]()
Grafika i dźwięki to tylko dodatek do Reduxa jakby ktoś pytał. Fabuła i gameplay są na najwyższym poziomie.