Można też iść na Cmentarzysko Pojazdów postrzelać do mutantów i bandytów bodajże też na zlecenie Barmana, ale te zadania są dość prosto napisane i są krótkie - tak jakby ludzie pracujący nad LFO zbytnio się na moddingu nie znali. W każdym razie spolszczyłem go w sumie tylko ze względu na to, że ma dość fajnie przerobione oryginalne lokacje z podstawek, dodane kilka nowych i że to chyba jedyny na tą chwilę (nie robiłem researchu czy na pewno stąd to chyba) mod do Czystego Nieba, który działa na w miarę stabilnym 64 bitowym silniku. Ale dla kogoś kto szuka czegoś nowego na CzN to raczej nie będzie nic ciekawego tym bardziej, że cały czas ktoś przy tym LFO dłubie choć moim zdaniem ten mod to trochę jeden wielki chaos jeżeli chodzi o strukturę plików czy to że chociażby w oryginale amunicja nie ma nawet opisów - co mogłem to dodałem w spolszczeniu, żeby wszystko miało ręce i nogi, ale ogólnie dużo lepszym wyborem według mnie będą Second Breath of Clear Sky Release czy Dead Sky 2.0 od Susła. LFO raczej można potraktować jako taką ciekawostkę.
2 polubienia