Mogę coś potem jeszcze zrobić w stylu S2 : P
No chyba że się znajdzie jakiś grafik który odwali coś kozackiego to wtedy nie muszę nic robić xD. A tak w ogóle może by też tło strony zmienić?
Mogę coś potem jeszcze zrobić w stylu S2 : P
No chyba że się znajdzie jakiś grafik który odwali coś kozackiego to wtedy nie muszę nic robić xD. A tak w ogóle może by też tło strony zmienić?
Logo forum, to logo forum, a nie gry czy moda. Dla gier czy modów są działy. Forum nie może faworyzować jednej opcji. Tak więc nie powinno w nim być nić co mogłoby go kojarzyć z jakąś produkcją.
DODANO
Przy poprzedniej dyskusji była wypowiedź , że jest na forum możliwość indywidualnego wyboru logo wg. upodobania.
< base_url >/applications/core/interface/index.html
Czy nadal taka możliwość istnieje? Można by było więc dać 3 - 4 loga, a każdy wstawił by sobie wg. uznania.
Np. 2 z poprzedniej dyskusji i 2 nowe.
Ja bym proponował zostawić to co jest. Jest bardzo ładne. I jakby nie patrzeć jest rozpoznawalne.
Ale to tylko moje zdanie.
18 godzin temu, Agrael napisał:
Chciałbym, aby w temacie wypowiedziało się jak najwięcej osób
Więc się wypowiem, jeśli pozwolisz
3 godziny temu, Ignachinio napisał:
Ja bym proponował zostawić to co jest. Jest bardzo ładne. I jakby nie patrzeć jest rozpoznawalne.
Też jestem takiego samego zdania i nic bym nie zmieniał, bo obecne logo jest najlepsze jakie dotąd widziałem.
Obecne logo jest w pełnej krasie zieleni. Nic dodać, nic ująć. Jest po prostu idealne dla naszego forum.
Eh jak każdy się wypowiada to ja też.
Propozycje od i oraz propozycja podobają mi się o wiele bardziej niż aktualne.
Logo jakby nie patrząc bardzo dobrze współgra z ciemną grafiką strony. Zmiana logo na białe/jasne według mnie wymusiła by przejście na bardziej jasny kolor strony.
Ale to tylko takie moje dywagacje.
Na pewno zgodzę się z tym, że nasze aktualne logo stało się rozpoznawalne. Takie drobne zmiany w postaci logo czasami wychodzą na drobne, ale rozumiem, że przyzwyczajenie wygrywa.
Może zmienilibyśmy tło strony ? Również parę propozycji od i . Wszystko w klimatach nadchodzącego S2.
Jeśli już, to trzeci zrzut.
Dzięki mamy nowe logo Oczywiście będzie ono dostępne tylko w okresie świąteczno-noworocznym. Po nowym roku wrócimy do standardowego, a może nawet wymienimy na jakieś nowe ? Zobaczmy.

Wiem, że korzysta z innego motywu strony ze starym logo (zielone). Jeżeli chcesz, to mogę Ci ustawić to świąteczne.
Dzięki, ale z tego “zielonego” choćbym chciał, to skorzystać nie potrafię. Miałem to oficjalne, a “świąteczne” wskoczyło mi samo.
Miała być możliwość wyboru loga, ale nigdzie tego nie znalazłem. Znalazłem tylko zmianę tła i skorzystałem z tego. Jak jednak taka możliwość jest, to podpowiedz jak się do tego zabrać.
A zmieniłeś Motyw ? Jest taka opcja na dole strony. Motyw z zielonym logo jest pod Villain - ST - poprzednia wersja. Każdy może z niego skorzystać, a i dobrać sobie tło strony.
Niestety logo może być tylko jedno na danym Motywie. W domyślnym jest świąteczne.
Dzięki. Już mi zielono. Dobrze byłoby w jakimś wpisie pokazać, który motyw jakie logo wyświetla.
Chociaż sądzę, że odpowiedź dla mnie sporo już wyjaśniła.
Drobna propozycja (sklecona ‘na szybko’
) co do zmiany logo po tym świątecznym, zgodnie z czyjąś sugestią, aby dodać zmieniające się ikony.
Może kiedyś w wolnej chwili zrobię całkiem nowe, w kilku wariantach do wybrania.