Ja tam nie lubię metro 2330 bo jakieś to takie nudne ciągle tylko se te mutanty strzelasz i tych innych stalkerów,. mówili że jest dobre zakończenie ale ja nie widział jeszcze i ciągle mam to złe dałem chłopakowi nabój babie oddałem naboje i dalej jest źle, co mam jeszcze zrobić i czemu czasem takie są przebłyski durne takie kapanie wody, to bug czy efekty graficzne? Mam radeona i 6 rdzeni i gra chodzi super mam ten fizik i elegancko.,. ale i tak gra mi się nie podoba tak o za bardzo.
Ja mam przeglondarkę sarafi i nie ma tu zadnego sownika, ale mama mi pokazuje któren błendy porobiłem i powolutku bedzie lepiej tylko daj troszke mi czasu na poprawe., a jakmam zrobic ten slownik pobrać inną przegladarke.?
ps. juz mi ten atl lepiej hodzi ale nadal nie zawsze ten popolsku znak whodzi ale lepiej jest dzięnki!
Pan Agrael ma rację z tymi słownikami powolutku tu sobie pisze i już jest lepiej dziekuję.!
A ja teraz sobie pomyślałem że zaczne od nowa gre na poziomie stalker hardkor i to bez huda i wszystkiego i też pomyślałem że zaczne czytać książkę 2340 by się pouczyc troszkę więcejj ortografi,. mam jeszcze jedno małe pytanko czy ta gra a nowe metro ll mają duzy różnice w wymaganiach komputerowych.?
cheche nawet i Pan zrobil jeden błąd duzo ludzi łączy che, dziękuje bardzo za linki (juz wiem jak pisać) i teraz ide poczytam sobie a slyszałem jeszcze o czyms takim że mogę sobie czarnego spotkac w etapie z Burbon ale ile razy łazilem to tyle razy tam nic nie ma, wie kto gdzie znależć czarnego.?
Ale proszę sobie nie żartować ze mnie przeszedłem wczoraj grę na poziomie stalker tym wyższym i muszę przyznać, że bardzo fajnie się grało w końcu gra stała się prawdziwym wyzwaniem./
Ja mam przeglondarkę sarafi i nie ma tu zadnego sownika, ale mama mi pokazuje któren błendy porobiłem i powolutku bedzie lepiej tylko daj troszke mi czasu na poprawe., a jakmam zrobic ten slownik pobrać inną przegladarke.?
ps. juz mi ten atl lepiej hodzi ale nadal nie zawsze ten popolsku znak whodzi ale lepiej jest dzięnki!
Hartmann nie bądź taki Erich*
Bez urazy Hartmann ale Erich jest moim idolem w kwestii mysliwców, bokser/spadochroniarz to Max Schmeling (jedyny ktory pokonał murzyna w ringu, waga ciężka, były spadochroniarz ze “spadającej gwiazdy” i żył 100 lat !!! 1905 - 2005 ) oraz mój numer 1 w każdej dziedzinie życia Paavo Nurmi!!!
Właśnie na podstawie jego nazwiska mam nik ale co ma przedstawiać Twoj post bo dalej nie rozumiem.? Idolem jest bo przecież najwięcej zestrzeleń ze wszystkich pilotów proste.
Zresztą co tu modować w tej grze? Każdy mod jeśliby wyszedł mógłby tylko pogorszyć grę - tak jak Iceman powiedział to nie Stalker.
Witam. Proszę o pomoc.Metro2033 gram przez Steam.Sprzęt mam mocny, sterowniki aktualne a wyskakują mi podczas gry błędy,wywala do pulpitu: moduł powodujący błąd metro 2033 exe wersja 1.0.0.1. adres błędu 0x003aef67 lub 0x00517238.Poprzednio grałem i było ok. Nie mogę pobrać jednego pliku, bo mam informację podczas sprawdzania spójności plików, że jednego brakuje.