Mój Garik

Powiem szczerze, ostatnich 8 komentarzy powinno zostać usunięte - w tym mój, wiem że w tym momencie “bawię się w moderatora”, ba -upominam samego Admina, ale zwróćmy uwagę co kolega Purcu napisał:

Wole to zrobić bez żadnych modów itp

żeby komentarz miał konstruktywny wymiar, odpowiem: nie ma możliwości przestawić Garika bez modów, chyba że przytoczysz np. wybuchową beczkę…ale powstaje pytanie - jak ją zniszczyć bez broni?, której de facto - w barze nie da się wyciągnąć. Chcąc ominąć Garika, musisz zmodyfikować grę, innej opcji nie ma. Powinienem napisać to od razu, ale naprawdę - ostatnie komentarze nie pomagają koledze, więc…decyzję zostawiam władzom forum i koledzy - nie wściekajcie się za to upomnienie…wiecie że rady w/w nie były skuteczne.

1 polubienie

Głupi wie że że Garika się po prostu nie da ominąć w czystym SHOC, no może niektórzy nie wiedzą..więc przyznam że niektóre posty są bez najmniejszego sensu, ale takich jest pełno na forum.

@The Emeror, Wściekać się niema za co, ja doskonale o tym wszystkim wiem. Ale usuwanie postów ma różne potem skutki, często te gorsze. Swoją drogą dzięki że pomagasz ludziom z soljanką.

2 polubienia

Ale my tu rozmawiamy o Soli nie o podstawowej wersji, a w niej się da ominąć Garika. Chyba tam Docent jest (dawno nie grałem nie mam pewności).

Dajesz mu antyrada i Cię puszcza.