A tutaj nawet filmik ze spotkania z Tarkiem:
A to nie jest czasem mutant z Metra? Zapomniałem nazwy…
W Anomaly to chyba była Kikimora.
Zwie się ten mutant - Mimikra i takie ma cechy.
gada jak człowiek, wygląda jak człowiek - stalker w skafanderku a jak się zbliżysz to wyłazi szydło z wora.
Występuje na lokacji Fabryczny Przysiółek - Laboratorium X - 14 w modzie Dark Path :
Nowy Arsenał 7 - biały wilk i trochę przerośnięty Manul*(nie mylić z o połowę mniejszym w naturze Majkunem):
* u mnie w zoo są takie więc widziałem je na żywo: http://zoo.wroclaw.pl/pl/male-manule-dzikie-koty-z-azji.htm
Film pod hasłem na youtube: Manule “kotmandosi” - ZOO Wrocław
[/details] [details=Spoiler]
Manule są super
ale ten z moda to raczej maly Tygrys Szablozębny
Nowy Arsenał 7 - sam nie wiem co to za bydlorożec? - borsuk, mały niedźwiedź, kret?!
A może docent Przygłupow go stworzył?
Dark Path - komar-ważka-pająk topik? sam nie wiem co to jest - lokacja Dierewnia - stara wioska:
Ujmę to tak: aby dostać się w modzie Dark Path na lokację Żyła Strefy należy przedostać się przez kanalizację.
Twój koleś gdzieś zginął, masz go odszukać, błądzisz po kanalizacji a tu nagle leci muzyka, na początek Edit Piaf, potem jakaś opera a potem jeszcze coś i lata ci tak jakby czerwona chmura która przenika przez ciebie odbierając ci życie, kitraj się po bocznych kanałach, jakaś forma poltergeista?:
Dark Path - Radar - dziwne latające kule z czerwonym okiem, jakby przekrwionym po libacji, które wybuchają aż nie wylądują czasem, niby człowiek ale bez kończyn i głowy ale za to z numerem na plecach:
Bojowe przygotowanie 3 - wariant Zew Prypeci
Pełno pająków i innego (nowego) badziewia, ale mrówki to mnie zaskoczyły (wielkości cocker spanielów):
Lokacja Bonik - mutacja gza i muchy metalik zwanej też gównianką, szarpie lepiej od komarów - Przygotowanie Bojowe 3:
Przygotowanie Bojowe 3 - lokacja czarna Rzeka - coś jakby nocna mara, pijawka i ? - bardzo szybkie!: