Narodnaja Soljanka 2016 problem z naprawą sprzętu i wkładaniem artefaktów do skrzyń

Życzę powodzenia. Tylko weź pod uwagę, że reinstalacja moda nic nie pomoże, jak grać będziesz na aktualnych zapisach. Bo jak gdzieś popełniłeś jakieś błędy, to zapisy je zachowują i przeniosą do nowej gry. Reinstalację można byłoby robić, gdybyś miał zwiechy, wyloty, albo inne techniczne problemy. Ale na to co masz, to tylko artefakty na zwiększenie wytrzymałości. A na zmniejszenie radiacji zakładaj tylko tam, gdzie ona występuje. A z poprzednich gier, to chyba pamiętasz, że np. na Wysypisku takim miejscem są hałdy.

1 polubienie

Zobaczę jak to będzie,zdziwiło mnie to jak wszedłem na wioskę kotów wywaliło mi się większość ekwipunku oraz zaczął znikać ekran Pda minimapa oraz pasek stanu zdrowia.A co do moda nigdy tak nie miałem pierwszy raz się z tym spotykam,jeśli będzie tak dalej więcej do moda nie podejdę bo ile można.

To co Ci się dzieje, to skutki tego tak wysoko podniesionego udźwigu. Mod ma zainstalowanego jakiegoś antyczita, czy może jakiś ogranicznik, aby nie przeciążać silnika zbyt wielką ilością noszonego dziadośtwa. Mnie też się takie coś przytrafia na różnych lokacjach, ale wtedy, kiedy z jakimś egzo mam możliwość wsadzić na grzbiet ponad 500 kg. Tak miałem też przy kociarni, przed hangarem na Wysypisku i przy teleporcie na Jantarza. Patrz zrzut. Widać kółeczko ze sprzętu który wyleciał.

Wyjściem jest pozostawienie w jakimś schowku nadmiaru udźwigu i zabrania go przy najbliższej okazji. Np sprzedasz złom Sidorowi i wracasz po zostawione.

W Twoim przypadku najbliższy plecak schowek jest przy kamieniach pod płotem.

U Akima kupujesz kłódki, u handlarzy plecaki, wstawiasz nadmiar do takiego schowka i to co zostawiłeś nie zginie.

Czitujesz, licz się ze skutkami, a nie zwalaj winy na moda. Miej czita na 500kg, ale noś 200 i po problemie.

Napisałeś, że wypiłeś dużo wody a ikonę H2O masz nadal na czerwono. Moim zdaniem twój problem jest spowodowany właśnie brakiem regularnego nawodnienia i jedzenia. Innej możliwości nie widzę. Ja na twoim miejscu kupiłbym jak największą ilość wody i sprawdził czy zniknie ikona H2O. Jeśli nie zniknie to spróbuj wyłączyć pragnienie w opcjach.

1 polubienie