" Nieznajomy "

Kiedy bedzie nastepna czesc?

No jest Bas i F23 będzie ale opowiadanie będzie o Elvisie (zbieg okoliczności albo poprostu podoba mi się ta ksywa) A teraz już będę wymyślał postacie.

-Opowiadanie OK, ale najlepiej, jakby miało jednego bohatera głównego.

Czyli mnie…

Jest już jedno opowiadanie, w którym występują użytkownicy tego forum. Żeby opowiadanie było unikalne, powinieneś umieścić postacie fikcyjne lub inne.

Rozdział drugi dodany.

Świetne opowiadanie mam nadzieję że CDN :wink:

Nie Ciebie akurat miałem na myśli,może źle to wyraziłem-ale skoro admini i obsługa forum zwraca uwagę na błędy to niech sami ich nie robią.

Ja nie straszyłem warnami za interpunkcję. Będzie więcej bochaterów to dopiero początek także wiecie.

A wypada ,żeby moderator robił błędy ortograficzne-wydaje mi się że kto jak kto,ale administracja strony powinna tego unikać,bo jak mnie pamięć nie myli ktoś kiedyś tutaj warnami straszył za ortografię i interpunkcję…a tak ogólnie jak na początek twórczości literackiej nie jest źle.

Jest ok, dawaj dalej. :wink: Co to za bron TRs 300? :stuck_out_tongue:

No rzeczywiście nieźle, tylko żebyś nie zakończył na samym początku, czy Elvis jest twoim główny bohaterem bo jeżeli tak to będzie opowieść lekko monotematyczna biorąc pod uwagę poprzednie dzieła kolegów.

Super , masz moc http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif . pisz więcej takich opowiadań