Kiedy bedzie nastepna czesc?
No jest Bas i F23 będzie ale opowiadanie będzie o Elvisie (zbieg okoliczności albo poprostu podoba mi się ta ksywa) A teraz już będę wymyślał postacie.
-Opowiadanie OK, ale najlepiej, jakby miało jednego bohatera głównego.
Czyli mnie…
Jest już jedno opowiadanie, w którym występują użytkownicy tego forum. Żeby opowiadanie było unikalne, powinieneś umieścić postacie fikcyjne lub inne.
Rozdział drugi dodany.
Świetne opowiadanie mam nadzieję że CDN
Nie Ciebie akurat miałem na myśli,może źle to wyraziłem-ale skoro admini i obsługa forum zwraca uwagę na błędy to niech sami ich nie robią.
Ja nie straszyłem warnami za interpunkcję. Będzie więcej bochaterów to dopiero początek także wiecie.
A wypada ,żeby moderator robił błędy ortograficzne-wydaje mi się że kto jak kto,ale administracja strony powinna tego unikać,bo jak mnie pamięć nie myli ktoś kiedyś tutaj warnami straszył za ortografię i interpunkcję…a tak ogólnie jak na początek twórczości literackiej nie jest źle.
Jest ok, dawaj dalej. Co to za bron TRs 300?
No rzeczywiście nieźle, tylko żebyś nie zakończył na samym początku, czy Elvis jest twoim główny bohaterem bo jeżeli tak to będzie opowieść lekko monotematyczna biorąc pod uwagę poprzednie dzieła kolegów.
Super , masz moc http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif . pisz więcej takich opowiadań