@smox. Z zapisami dziwna sprawa. Po rozmowie z doktorem nie zrobiłem żadnego zapisu, a Sid i tak nie miał czasu na rozmowę. Trzeba było dwa trzy razy odejść, (nawet nie wychodząc z bunkra, tyle tylko, żeby drzwi się zamknęły) i wrócić, i handlarz zaczynał normalnie gadać. Zrobiłem zapis po rozmowie z Doktorem, dialog szedł normalnie. Po wzięciu zadania na przyniesienie artefaktu z premedytacją zrobiłem kilka zapisów, Sidorowicz normalnie rozmawiał. Innym razem od początku gry, aż do przyniesienia artefaktu zero zapisów, a mimo to Naznaczony słyszał, żeby przyszedł później, a artefakt smaży… Powtórka operacji z wychodzeniem z bunkra i dialog ruszył. Wielokrotnie to sprawdzałem. Sidorowicz zawsze był kapryśny, ale tu jest porypany. Mam nadzieję, że mniej kapryśny będzie szef bandytów na ATP, któremu za uwolnienie (w określonym czasie) Żwawego trzeba przynieść z Parowu PDA, a jest to droga daleka i niebezpieczna.
@apg2312. Dzięki za link, przydatna strona. Na razie do moda dodałem mini mapę i zapisy w dowolnym miejscu, w tym modzie to bardzo dużo. Wiem, jak NLC może podnieść ciśnienie, zresztą parę przygód opisałem NLC 7.0: "Ja, Naznaczony".
Moim zdaniem NLC7 to prawdziwe wyzwanie rzucone przez Zonę. Nie polecam osobom z nadciśnieniem.